Kim Kardashian típusa Kanye West válása és Pete Davidsonnal való szakítása után

Az amerikai híresség, Kim Kardashian élete gyakran kerül a nyilvánosság reflektorfényébe. Szerelmi élete sem kivétel. Kim nemrég vetett véget Pete Davidsonnal való románcának, miután kilenc hónapig randevúztak.

kim_kadarsian.jpg

Mielőtt Pete-tel lett volna, Kim úgy döntött, hogy több mint hat év házasság után elválik volt férjétől, Kanye Westtől. A jelentések szerint Kim és Pete szakításának oka az időbeosztásuk és az elfoglaltságuk közötti különbség volt. Állítólag munkájuk miatt ritkán látják egymást, és végül úgy döntöttek, hogy a közjó érdekében különválnak.

Érdekes módon Kim, amikor vendégszerepelt a James Corden című műsorban, a "The Late Late With James Corden" felfedte jövőbeli szerelmi életének terveit. Az eseményen Kim elismerte, hogy továbbra is egyedül akar lenni. Nem gondolt arra, hogy új szeretőt találjon, miután szakított Pete-tel.

Olvassa el még: Áttekintés Vstupenka do ráje (2022)

Másrészt Kim szeret önmagára koncentrálni, és teljesíteni néhány beteljesületlen vágyát. "Nem kerestem semmi újat. Csak pihenni akartam egy kicsit. Azt hiszem, szükségem van egy kis időre magamra, és arra, hogy koncentráljak, befejezzem az iskolát, minden ilyesmit" - mondta Kim.

Másrészt Kim elárulta, hogy az ismétlődő kudarcok után keresendő férfi kritériumai valószínűleg nem a szórakoztató világból származnak. Tekintettel arra, hogy szinte minden korábbi Kim közszereplő.

Olvassa el még: Áttekintés Tichá země (2022)

"De azt hiszem, a következő útvonalam az lesz, hogy úgy érzem, tennem kell valamit, például valahova máshova mennem" - mondta Kim. "Nyilvánvalóan nem működik, nem számít, mit csinálok. Szóval, nem tudom. Talán, mint a kórház és az orvoslátogatás. Ügyvédi iroda."

Kim szerint jobb lenne, ha egy orvossal, ügyvéddel, tudóssal vagy bármilyen hivatásos szakmával járna, aminek semmi köze a szórakoztatás világához. "Azt hiszem, ez olyan lesz, mint a tudósok, idegtudósok, biokémikusok, orvosok, jogászok. Talán ezt képzelem el a jövőben" - magyarázta Kim.

 

Margot Robbie kisírt Cara Delevingne házából, állítólag aggódik a modell állapota miatt

 

Cara Delevingne modell és színész nemrégiben felkeltette a figyelmet. Ennek az az oka, hogy a "Csak gyilkosságok az épületben" című színésznő az elmúlt néhány hónapban egyre szokatlanabb viselkedést tanúsított.

Még a közelmúltban is látták közeli barátját, Margot Robbie-t sírni, amikor kijött a házából. A PageSix szerint Margot Robbie érzelmesnek tűnt, amikor a hétvégén elhagyta Cara Delevingne házát.

Olvassa el még: Áttekintés After: Pouto (2022) Celý Film

Puffadtnak tűnt, és úgy tűnt, mintha letörölné a könnyeit az arcáról, miközben egyik kezében egy bőrönddel kiment a Los Angeles-i rezidenciából. Az "Én, Tonya" sztárja lezser ruhát viselt, amely fekete felsőt, fekete nadrágot tartalmazott, és a haját egy gombostűvel félbe húzta.

Az egyik képen Robbie látható, amint komoly arckifejezéssel lenéz, ahogy a sofőr bepakolja csomagjait a jármű csomagtartójába. A teljesebb képért lásd itt. Bár nem világos, hogy a "Barbie" sztárja miért néz ki úgy, ahogy, a netezők azt feltételezik, hogy Margot Robbie egyre jobban aggódik barátja, Delevingne miatt.

Márciusban Delevingne-t részeg magatartást tanúsított egy New York-i partin. Aztán májusban, amikor részt vett a Met Gálán, a közösségi média felhasználói megjegyezték, hogy milyen remegően nézett ki a vörös szőnyegen.

Olvassa el még: Áttekintés After: Pouto (2022) Celý Film

Ezzel még nem ért véget, ugyanabban a hónapban Delevingne részt vett a Billboard Music Awards-on Megan Thee Stallionnal, és ismét lenyűgözte rajongóit, amikor játékosan felemelte a rapper ruháját.

A legutóbbi az volt, amikor Cara Delevingne fecsegést váltott ki szabálytalan viselkedése miatt a Van Nuys repülőtéren. Látták, amint nagyon nyugtalanul és mezítláb járt a repülőtéren. Ezen a héten hiányzott a New York-i divathét eseményéről is, amelyen részt akart venni.