Rihanna Popsztár Csatlakozott a filmhez The Smurf

Rihanna popsztár csatlakozott Chris Miller és Matt Landon cím nélküli Törpökhöz, mint Törpök hangja – és ő komponál majd eredeti zenét a filmhez. A Paramount Pictures a 2023-as CinemaCon különleges paneljén jelentette be.

 rihanna_joins_new_smurfs_movie.jpg

 

Tavaly jelentették be, hogy a cím nélküli Törpök film musical lesz, ami megmagyarázta, hogy Rihannát megszólaltatták a női főszereplő megszólaltatására. A modern zene egyik legbefolyásosabb hangjával rendelkező Rihanna rendszeresen reflektorfénybe kerül a zeneipar néhány legnagyobb színpadán, többek között az Oscar-gálán és az idei Super Bowlon. Dalai több tucat filmben és tévéműsorban is szerepeltek, legutóbb a Marvel Studios Black Panther: Wakanda Forever című számában, amelyhez két kislemezt adott ki.

Rihannának a színészet világa sem idegen, hiszen olyan filmekben játszott, mint az Ocean's 8 és a Valerian and the City of a Thousand Planets. A televízióban Marion Crane-t is alakította a Bates Motelben. Mindez azt bizonyítja, hogy Rihanna továbbra is sokoldalú művész, aki nagyon különböző projekteket képes kezelni. Tehát tökéletesen illeszkedne az új Törpök filmbe. S mivel a készülő animációs film egyben musical is, új dalokra is számíthatunk az énekesnőtől.

A Peyo belga képregényművész alkotta Törpök apró kék humanoid lények, akik egy elvarázsolt erdőben élnek, és gyakran meg kell védekezniük a gonosz Gargamel támadásai ellen. Kezdetben minden Törp karakter férfi volt, egészen a Törpök bemutatásáig, akit Gargamel azért hozott létre, hogy beszivárogjon a csoportba, és belülről pusztítson.

 

Ennek a szívtelen kezdetnek ellenére Törpök értékes szövetségese és a család tagja lett, ami miatt a rajongók kedvenc karakterévé és az egyik legérdekesebb törpévé vált. Bár nem sokat tudunk az új film cselekményéről, megnyugtató, hogy Törpikék lesz az egyik főszereplő, és olyan nagy sztárok adják majd a hangját, mint Rihanna.

 

Hupikék törpikék

 

A Törpök utoljára 2017-ben került a mozikba a Törpök: Az elveszett falu című animációs filmmel, amely Törpöt helyezi a történet középpontjába, és a franchise-ban a nők ábrázolásával foglalkozik. Akkoriban Demi Lovato hangoztatta a karaktert. Az új Törpök filmet a tervek szerint 2025. február 14-én mutatják be.

 

New Article New Article New Article New Article New Article 

New Article New Article New Article New Article New Article 

New Article New Article New Article New Article New Article 

New Article New Article New Article New Article New Article 

New Article New Article New Article 

Címkék: film, entertainment