Honor 80 GT specifikációi, Snapdragon 8+ Gen 1

honor_80_gt.jpg

A Honor 80 GT egy okostelefon zászlóshajója, amely 2022 decemberében jelent meg. A kiváló teljesítményt és funkciókat kínáló Honor 80 GT megfizethető áron, és a várakozásokat felülmúló felhasználói élményt kínál.

A Honor 80 GT több technológiát és funkciót tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a munka termelékenységének növelését. Az egyszerű kezelőfelület megkönnyíti az alkalmazások és azok funkciói közötti navigációt is.

Aki szeretne többet megtudni a Honor 80 GT specifikációiról és árairól, nézze meg a következő ismertetőt! Görgess tovább!

 

1. Prémium zászlóshajó design

 

A Honor 80 GT dizájnja nagyon modern, és a márka minőségét megtestesítő luxust testesíti meg. A hátlap fényes színbe burkolt, és csillag textúra. Eközben az előlapon ez a telefon lyukas kialakítású, vékony előlapja pedig 87,8-as képernyő-test arányú.

Ha már a méretről beszélünk, a Honor 80 GT természetesen nagyon kompakt és kényelmes a kézben. Ennek a mobiltelefonnak a méretei 162,5 x 75,3 mm, a test vastagsága 7,9 mm, a tömege pedig 187 gramm. A Honor 80 GT különféle színváltozatokban kapható, köztük fekete, kék és fehér.

 

2. A motor teljesítménye nagyon erős a Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészletnek köszönhetően

 

A motor jellemzőire térve, a Honor 80 GT nagyon erős a Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészletnek köszönhetően. Ezen kívül ez az okostelefon a 16 GB RAM-nak és a 256 GB belső memóriának köszönhetően nagyon kényelmes többfeladatos munkavégzésre is. Ezekkel a specifikációkkal a Honor 80 GT sikeresen elérte a 900 ezres AnTuTu Benchmark pontszámot.

Az istenszintű specifikációk a képernyő szektorban is megtalálhatók, ahol a Honor 80 GT 6,67 hüvelykes AMOLED panelt használ, támogatja az 1B színeket, a 120 Hz-es frissítési gyakoriságot, a HDR10-et, a képernyő fényereje pedig 1400 nit. Az 1080 x 2400 pixeles képernyőfelbontással a filmnézés és a közösségi oldalak görgetése határozottan kényelmesebb.

 

3. A Sony IMX800 érzékelőjének köszönhetően nagyon tisztán képes fényképeket és videókat rögzíteni

 

Azoknak, akik szeretik a fényképezést és a videózást, nem kell aggódniuk amiatt, hogy a Honor 80 GT mobiltelefon eredménye csalódást okoz. Ez a telefon egy 54 MP + 8 MP + 2 MP érzékelővel van felszerelve, amely támogatja a Sony IMX800 szenzortechnológiát, és egy 135 fokos ultraszéles objektívvel. A HONOR Image Engine számítási képalkotó platformmal az éjszakai nézet képminősége finomodik, így az éjszaka színesebbé válik.

Az előlapon a Honor 80 GT csak egy 16 MP felbontású kameralencsével van felszerelve. Ezekkel a specifikációkkal akár 4k@30fps és 1080p@60fps sebességű videókat rögzíthet a hátoldalon, illetve 1080p@30fps az előlapon.

 

4. Az akkumulátor tartós és támogatja a gyorstöltési technológiát

 

Az akkumulátor szektorra térve a Honor 80 GT 4800 mAh Li-Po akkumulátorral rendelkezik, amelyet 66 W-os gyorstöltés támogatja. Ilyen nagy kapacitással ez az akkumulátor normál használat mellett egy egész napot kibír. Ami a játékokat illeti, 9-12 óra az átlagos használat, amelyet élvezhet.

Ezenkívül a 66 W-os gyorstöltési funkció lehetővé teszi az akkumulátor gyors feltöltését üresről 50 százalékra mindössze 15 perc alatt. Így nem kell attól tartanod, hogy sokáig kell várnod, amíg az okostelefon töltődik.

 

5. Teljes körű szolgáltatások és kedvező árak

 

Csúcskategóriás okostelefonként a Honor 80 GT nagyon teljes funkciókkal rendelkezik. Szenzorokat tekintve a Honor 80 GT-ben ujjlenyomat-érzékelő található a képernyő alatt, giroszkóp és NFC. Ezen kívül ez az okostelefon VC bionikus hűtőrendszerrel is rendelkezik, amely hatékonyan megakadályozza a túlmelegedést.

Ilyen jó specifikáció mellett nagyjából mennyi, igen, a kínált ár? A GSMArena jelentése szerint tehát a Honor 80 GT-t 450 eurótól, azaz 7,4 millió IDR-ért adják.

A Honor 80 GT okos választás minden olyan játékos számára, aki fokozni szeretné játékélményét. Az előkelő funkciókkal és a legújabb technológiával tervezett okostelefon rendkívül gördülékeny játékélményt garantál.

Visit Visit Visit Visit Visit Visit Visit Visit Visit