Andrew Garfield színész Szép pillantása a 2022-es Emmy-díjátadóra

 A jóképű színész, Andrew Garfield nemrég tért vissza a közvélemény figyelmébe. Ennek oka az, hogy Andrew aranyos megjelenése a 2022-es Emmy-díjátadón sikeresen megdobogtatta a nők szívét.

Andrew számos más hírességgel együtt jelen volt a Microsoft Theatre-ben, Los Angeles belvárosában, Kaliforniában. Köztudott, hogy Andrew-nak sikerült megszereznie az egyik jelölést a 2022-es Emmy-díjra a kiváló főszereplő kategóriában limitált sorozat vagy film kategóriában, köszönhetően az "Ég zászlaja alatt" című drámában való szereplésének.

A 39 éves színész lendületesnek és menőnek tűnt egy teljesen fehér öltönyben. Az öltözék, amelyet Andrew viselt, annyira passzolt az ideális testtartásához. Majd megjelenését napszemüveggel és fekete cipővel kombinálta.

Olvassa el még: Szinopszis Slovo (2022) Celý Film

Andrew megjelenése nem volt beszédtéma. Nem kevesen, akik dicsérték Andrew öltözködési stílusát, soha nem vallottak kudarcot. Andrew-t azért is dicsérték, mert könnyed volt, és még mindig úgy néz ki, mint egy tinédzser, bár a negyedik fejéhez közeledett.

„Olyan tökéletes” – bókolt @ga**. „Úristen, el vagyok ragadtatva” – mondta @mu**. „Valaki segítsen, elestem” – írta a Twitteren @kr ***. "Nagyon tetszik az új külseje" - tette hozzá @da**.

Andrew olyan barátságos volt, amikor üdvözölte a médiastábot. Még a legjobb mosolyát is kinyújtotta. Nevetett néhányszor, és Andrew arckifejezésétől megdobbant a szíve. Ragyogó színészi karrierje közepette felröppent a hír, hogy Andrew visszavonul. A színész azonban azonnal pontosított, és valótlannak nevezte a hírt.

Andrew azt állítja, hogy szereti a színészetet. Színész "Tick, Tick... Bumm!" bevallja, hogy eleget küzdött azért, hogy most elérje karrierje pontját. Ezért Andrew-nak nem könnyű elengedni a karrierjét.

Olvassa el még: Review Slovo (2022) Celý Film

Andrew maga sem ismerte a nyugdíjas hírek eredetét. Bevallotta, hogy még csak szabadságon volt, így beletelt néhány hónapba, hogy szünetet tartson a munkájában. – Nem tudom, honnan jött – mondta Andrew. „Épp nyaralni voltam” – mondta Andrew a The View-nak.

"Keményen dolgoztam, és szeretem a munkát, amit végeztem. De azt is tudod, hogy körülbelül egy hónapra van szükségem. Egy hónapra. Egy hónap pihenésre, talán kettőre. Nem megyek nyugdíjba" - zárta gondolatait Andrew.