A "Free Guy" sztárja, Ryan Reynolds kolonoszkópiás megszakítást szenvedett

Megdöbbentő hír érkezett a "Free Guy" című film sztárjától, Ryan Reynoldstól. A 45 éves színésznek át kellett esnie az első kolonoszkópián. A vastagbéltükrözés egy olyan vizsgálati eljárás, amelyet a vastag- és végbél rendellenességeinek kimutatására végeznek.

A vizsgálat során kiderült, hogy Ryan Reynoldsnak látszólag sima polip van a vastagbelében. A "Deadpool" színésze és wrexhami futballklubjának elnöke, Rob McElhenney úgy döntött, hogy partnerségre lép a Lead From Behind nevű vastagbélrák-figyelő szervezettel, hogy ösztönözze az embereket, különösen a férfiakat, hogy végezzék el az eljárást, amikor eljön az ideje.

Ryan Reynolds a YouTube-csatornájára feltöltött videón keresztül osztotta meg az eljárást. A videóban ők ketten elmagyarázzák, hogy be akarják bizonyítani, hogy egyszerű lépésekkel életeket menthetnek meg.

Olvassa el még: Szinopszis Abang Long Fadil 3 (2022)

Ryan Reynolds elismeri, hogy alapvetően nem szokott megosztani a nyilvánossággal az orvosi eljárásokat. "De nem mindennap lehet felhívni a figyelmet valamire, ami biztosan életeket menthet. Ez elég motiváció ahhoz, hogy megmutassam" - mondta.

Az eljárás során Ryan Reynolds egy nagyon érzékeny polipot fedezett fel a vastagbél jobb oldalán, amelyet azonnal eltávolítottak. Az orvosok azt mondják, hogy egyeseknél tünetmentes lehet.

"Ez megmentheti az életét, nem viccelek, nem vagyok túl drámai" - mondta az orvos. – Pontosan ezért csinálja ezt. Nincsenek tünetei.

Olvassa el még: Review Abang Long Fadil 3 (2022)

A videó végén egy üzenet jelenik meg a nyilvánosság számára. Az üzenet arra kéri az embereket, hogy a lehető legkorábban ellenőrizzék magukat a vastagbélrák megelőzése érdekében.

"A vastagbélrák megelőzhető" - áll az üzenetben. "Ha Ön 45 éves vagy idősebb, kérdezze meg orvosát a kolonoszkópia elvégzéséről."