ProgommoviesHu

2022.sze.24.
Írta: Irwan Nurdiawan Szólj hozzá!

Az ok, amiért Katy Perry ritkán vesz igénybe bébiszittert, noha elfoglalt a munkahelyén

A gyönyörű énekesnőről, Katy Perryről köztudott, hogy egy gyönyörű lánya, Daisy Bloom édesanyja. Daisy Katy és vőlegénye, Orlando Bloom első lánya, aki 2020-ban született.

Katy bevallotta, hogy anyai szerepe boldoggá tette. Még Katy is elismerte, hogy nem szívesen vesztegetne egyetlen pillanatot sem gyönyörű hercegnőjével. Ezért a Roar című dal énekese ritkán vesz igénybe bébiszittert, hogy segítsen neki Daisy gondozásában.

A döntést Katy választotta annak ellenére, hogy elfoglalt munkarendje van. "Sokat dolgozom, és mindig sokat dolgozom" - mondta Katy a Smartless podcastnak adott interjújában.

Olvassa el még: One Piece Film: Red (2022) Celý Film

Katy azonban bevallotta, volt egy dadája, akiben annyira megbízott. Katy elárulta, hogy csak akkor vette fel a dadát, amikor valóban szüksége volt rá. Az sem érdekli, hogy főállású dadust vegyenek fel.

Ennek az az oka, hogy Katy nem akarja elveszíteni Daisy növekedésének és fejlődésének pillanatát. Ő is jó anya szeretne lenni, aki a lehető legtöbbet mindig a gyermeke mellett van.

"Csodálatos védőnőm volt, de nem volt főállású védőnőm, mert úgy éreztem, ha teljes munkaidős bébiszitterem lenne, soha nem tudnám, hogyan kell gondoskodnom a lányomról" - mondta Katy.

Olvassa el még: Kdyby radši hořelo (2022) Celý Film

Továbbá Katy azt állítja, hogy ő csak egy hétköznapi anya a munkán kívül. Odafigyel, és hajlandó korán kelni, hogy gondoskodjon gyermekei és vőlegénye szükségleteiről.

"Minden nap lemegyek a földszintre, csak anya üzemmódban vagyok. Nem számít, ha előző este 11-ig van rendezvényem, 6-kor ébredek, és megyünk reggelizni" - Katy magyarázza.

Másrészt Katy anya boldogsága nő, ha látja gyermeke rohamos fejlődését. Azt mondta, Daisy már két éves, és beszélni tanul. "2 éves, tehát azon a ponton van, ahol minden nap új szavakat mond."

Címkék: news, Entertainment, News

Johnny Depp titokban randevúz egy ügyvéddel

Meglepő hír érkezett a "Karib-tenger kalózai" című franchise sztárjától, Johnny Depptől. Csütörtökön (9. 22.) a People megerősítette, hogy Depp Joelle Rich-cel jár. Joelle Rich ügyvéd volt, aki két évvel ezelőtt képviselte őt a The Sun elleni brit rágalmazási perben. A forrás azt is elmondta, hogy Rich házas, de nem élt együtt a férjével.

Johnny Depp Dirumorkan Pacari Pengacaranya yang Masih Bersuami

"Rendezők, de nem komolyan" - mondta a forrás. Rich maga nem volt tagja Depp jogi csapatának a volt felesége, Amber Heard elleni virginiai rágalmazási perben. Az ügyvéd azonban több eljárásban is részt vett, hogy a tárgyalóteremben támogatását fejezze ki Depp mellett.

Olvassa el mégOne Piece Film: Red (2022) Celý Film

Mosolyogva fényképezték le, miközben a színész előtt sétált május 2-án, másnap pedig a tárgyalóterem előtti szünetben néz valamit a telefonján. Rich május 16-án Camille Vasquezt, Johnny Depp ügyvédjét is látta a tárgyalóteremben ölelni. Május 19-én Deppel és csapatával együtt kilépett a bíróság épületéből is.

Rich ügyvéd, aki arra összpontosít, hogy segítsen az egyéneknek és családoknak a nyilvánosság előtt megvédeni magánéletüket és jó hírnevüket. Állítólag rágalmazási, magánéleti és szerzői jogi vitákkal kapcsolatos ügyekben is jártas.

Olvassa el még: Jan Žižka (2022) Celý Film

Rich tagja volt Depp jogi csapatának a The Sun elleni rágalmazási ügyben 2020 novemberében. Beperelte az újságot, amiért feleségverőnek nevezte. Johnny Depp azonban elvesztette az ügyet, a bíróság helybenhagyta az üzlet állításait, és lényegében igaznak találta azokat.

Eközben Johnny Depp a virginiai bíróság ítéletét követő nyilatkozatában megköszönte az esküdtszéknek, hogy új kezdetet adott neki. Ehelyett Amber Heard a nők visszalépésének nevezte a döntést. "Megszakad a szívem, amiért a bizonyítékok hegye még mindig nem elegendő volt férjem aránytalan hatalmának, befolyásának és befolyásának ellensúlyozására" - mondta.

 

Mark Zuckerberg bejelentette, hogy felesége, Priscilla harmadik gyermekével várandós

 

Jó hír érkezik Mark Zuckerberg milliárdostól és a Facebook alapítójától. Mark bejelentette, hogy szeretett felesége, Priscilla Chan harmadik gyermekükkel várandós. Az örömhírt először Mark közölte személyes Instagram-oldalán keresztül. A bejegyzésben Mark megosztott egy fotót Priscillával a boldogságáról. Láttam, hogy Mark gyengéden tartja a felesége baba dudorát.

Olvassa el még: Kdyby radši hořelo (2022) Celý Film

Mark és Priscilla boldogan mosolyogtak, mintegy köszönetképpen harmadik gyermekük ajándékáért. Nyilatkozatában Mark elmondta, hogy két gyermeke, Max és August hamarosan új testvért köszönt majd. Mark viccelődött, hogy két gyermeke egy napon bébiszitter lesz öccse számára. Mark és Priscilla harmadik gyermeke várhatóan 2023-ban születik meg.

"Annyira örülünk, hogy elmondhatjuk, hogy Max és August hamarosan új bébiszitterek lesznek a jövőre születő kistestvérükhöz!" Mark írta személyes Instagram-oldalán, szerdán (9. 21.). Mark bejegyzése azonnal kapott különféle megjegyzéseket a rajongóktól és a híresség kollégáktól. Sereglettek, hogy gratuláljanak és imádkozzanak a legjobb egészségért és a pár harmadik gyermekének zökkenőmentes születéséért.

Olvassa el még: Párty Hárder: Summer Massacre (2022) Celý Film

Köztudott, hogy Mark hivatalosan 2012-ben vette feleségül Priscillát. Kilenc év együttélés után házasodtak össze. Mark és Priscilla 2003 óta randevúznak, amikor mindketten ugyanazon az egyetemen tanultak. Ebből a házasságból a párnak két gyermeke született, Maxima Chan Zuckerberg (6) és August Chan Zuckerberg (5). Mark és Priscilla háztartását ritkán sújtják ferde problémák, és harmonikus családnak tartják.

Címkék: Entertainment, News

Négy hollywoodi művész Ukrajnából

 Az Oroszország és Ukrajna közötti háború aggodalmat keltett a világ közösségében. Akár a harmadik világháborút is kiválthatja. A két ország a világ, különösen Ukrajna reflektorfényében áll. Ukrajna nagyon változatos kulturális és művészeti hagyományairól híres.

four_hollywood_artists_from_ukraine.jpg

 

Nem csoda, hogy terület szerint Európa második legnagyobb országában sok a legjobb tehetség, akik még Hollywoodban is dolgoztak. Kiderült, hogy állítólag több hollywoodi művész is van onnan. Bárki? lásd a következő véleményeket:

 

Mila Kunis

 

Mila Kunis jól ismert hollywoodi színésznő. Neve azután vált nagyra, hogy 1998 és 2006 között Jackie Burkhart színésszel vezette a That 70s Show-t. Mila Kunis gyermekkorát az ukrán Csernyivci városában töltötte. Hét éves korában azonban Mila Kunisnak és családjának az Egyesült Államokba kellett költöznie. Mila Kunis az ukrán vérű, jellegzetes szépségű művészek egyike, a Fekete Hattyú sztár láthatóan egy szót sem tudott angolul, amikor először betette a lábát Amerikába.

Olvassa el még: Szinopszis Si ingenting (2022) helen film

Mila Kunis édesanyja végül beíratta őt színészórákra, hogy segítsen neki folyékonyabban beszélni angolul. Úgy tűnik, ott formálódott Mila Kunis színészi tehetsége.Azok számára, akik nagy rajongói a Resident Evilnek, ismerniük kell az Alice szereposztását. Igen, Milla Jovovich. Kiderült, hogy Milla Jovovich eredetileg Ukrajnából származik, tudod!

A hollywoodi szupermodell és filmsztár, Milla Jovovich gyermekkorát Ukrajnában töltötte, majd az Egyesült Államokba költözött szüleivel, akik akkoriban takarítók voltak.

 

Vera Farmiga

 

A következő hollywoodi művész, akiről kiderült, hogy ukrán, Vera Farmiga. A Conjuring című filmben Lorraine Warrent alakító színésznő eleinte nem nagyon beszélt angolul gyerekként.

Olvassa el még: Szinopszis Olsenbanden - siste skrik (2022) Helen Film

Bár Vera Farmiga az Egyesült Államokban született, gyermekként Ukrajnában nevelkedett. Vera Farmiga azt is megemlítette, hogy gyerekkorában egy ukrán katolikus iskolába járt, és aktív volt az iskolán kívüli tevékenységekben. Valójában Vera Farmiga profi néptáncos lett Ukrajnában.

 

Katheryn Winnick

 

Ez a Viking sorozatú játékos is Ukrajnából származik, tudod. Katheryn Winnick szülei ukrán bevándorlók, így biztos, hogy Winnick anyanyelve az ukrán. Katheryn Winnick hangosan támogatta Ukrajna szuverenitását a közösségi médiában közzétett bejegyzésekkel.

„Számítom hazám, Ukrajna” – írta Katheryn Winnick. Ez a hollywoodi művészek sora, akikről kiderült, hogy eredetileg ukrán származásúak. Sőt, sokan közülük eleinte nem beszéltek jól angolul.

Shakira beszél a szakításáról Gerard Pique-vel

 A gyönyörű énekesnő, Shakira nemrégiben beszélt arról, hogy elvált szerelmétől és gyermekei apjától, Gerard Pique-től. Köztudott, Shakira 2022 júniusában bejelentette, hogy elválik Gerardtól.

shakira_vs_pique.jpg

Nem világos, miért szakított Shakira és a spanyol labdarúgó. Shakira azonban elismerte, hogy az elválás összetörte a szívét, és nehéz szakaszban volt. Shakira vallomását az Elle Magazinnak adott interjújában osztotta meg.

Shakira pusztítása még hangsúlyosabbá vált, miután Gerardtól való elválásának híre forró téma lett a médiában. Shakira maga sem gondolta, hogy a kapcsolata, amelyet teljes szívéből ápolt, végül így végződött.

Olvassa el még: Áttekintés Syk Pike (2022)

"Néha úgy érzem, hogy ez az egész egy rémálom, és valamikor felébredek. De nem, ez valóságos" - mondta Shakira. "És ami szintén valóságos, az a csalódás, hogy valami olyan szent és különleges dolgot látok, mint amilyennek azt gondolom, hogy a gyerekek apjával ápolt kapcsolatom a média által vulgarizált és lealacsonyított valamivé változott."

"Szerintem a részletek valahogy túl személyesek ahhoz, hogy megosszák, legalábbis ezen a ponton. Minden olyan nyers és új. Csak azt tudom mondani, hogy mindent beleadtam ebbe a kapcsolatba és a családomba" - folytatta Shakira.

Shakira elismerte, hogy nehéz volt minden alkalommal, amikor arról beszélt, hogy elvált Gerardtól. Főleg, ha gyermekei jövőbeli sorsára gondolt.

"Nehéz beszélni róla, különösen azért, mert még mindig átélem, és mert a nyilvánosság előtt állok, és mert a szakításunk nem olyan volt, mint egy hétköznapi szakítás. Szóval nem csak nekem volt nehéz, hanem Nagyon nehéz volt” – mondta Shakira.

Olvassa el még: Áttekintés Krigsseileren (2022)

Annak ellenére, hogy elváltak, Shakira továbbra is jó kapcsolatot szeretne ápolni exével. Az ok az, hogy bár már nincsenek együtt, Shakira azt mondja, Gerard mindig is gyermekei apja lesz. Ezért Shakira elkötelezett amellett, hogy jó szülő maradjon, és teljes szeretetet adjon két gyermekének.

„Nem számít, hogyan ért véget az egész, vagy hogy Gerard és én, mint volt partnerek éreztük egymást, ő volt a gyermekeim apja” – mondta Shakira.

Rita Ora végül megerősíti házasságát a Thor rendezőjével, Taika Waititivel

A gyönyörű énekesnőt, Rita Orát végre hivatalosan is feleségül vette az általa választott férfi. Rita megerősítette és megerősítette, hogy ő és a híres rendező, "Thor" Taika Waititi hivatalosan is házasok.

rita_ora.jpg

Valójában 2020 augusztus eleje óta észlelték Taika és Rita házasságának hírét. Rita és Taika azonban úgy döntött, hogy hallgat. Ezért a rajongók annyira boldogok voltak, amikor Rita megjelent, és megerősítette házasságát Taikával.

Rita ezt a vallomást tette Jaime Winstone Greatest Night Ever című filmjének adott interjújában. A podcastban Rita bevallotta, hogy beleszeretett a férjébe. Végtelen boldogságát is kifejezte. "Szerelmes vagyok. Nagyon szerelmes vagyok. Szerelmes vagyok, szerelmes vagyok, ámen!" – kiáltott fel Rita.

Olvassa el még: Áttekintés After: Ever Happy (2022)

Rita bevallotta, hogy nagyon szerette és bízott Taikában. Rita még úgy is érezte magát, mint egy tündérmesében, miután elsodorta a Taika által adott kedvesség és romantika.

"De szeretem a szerelmet is. Mindig is nagyon hittem benne, és mindig is úgy éreztem, hogy mindig is akartam egy mesét, és ezt szerettem felnőtt koromban is" - folytatta Rita.

A 31 éves énekes arra utalt, hogy megtalálta a szerelmet és a megfelelő partnert, aki elkíséri őt idős korába. "A szüleim több mint 30 éve vannak együtt, szóval számomra mindig a szerelemről, a párkeresésről és minden másról szólt, szóval nagyon örülök, hogy így tettem" - mondta Rita.

Olvassa el még: Szinopszis After 4: Ever Happy (2022)

Ezért Rita hajlandó elfogadni férje javaslatát. A brit származású énekesnő újra és újra elmondta, hogy házassága sok boldogságot hozott. Még dicsérte Taikit, mint egy aranyos és imádnivaló párost. "Én választottam. Ez boldoggá tesz, és szeretem Taikát. Nagyon aranyos és imádnivaló" - mondta.

Eközben a The Sun arról számolt be, hogy Rita és Taiki meghitt esküvőt tartottak Londonban, Angliában. Amin a boldog napjukon csak a közeli családtagok és barátok vettek részt. "Nagyon meghitt és nagyon különleges szertartás volt mindenki számára, aki ott volt. A közeli és szeretteik láthatták, mennyire szerelmesek lettek" - mondta egy bennfentes.

Gwen Stefani névjegyeit Blake Shelton mobiltelefonján még egy év házasság után is "My Girlfriend"-nek hívták

A hollywoodi celebpár, Blake Shelton és Gwen Stefani nemrég felkeltette a közvélemény figyelmét. Ennek oka az, hogy kiderült, hogy Gwen kapcsolattartójának neve a férje mobiltelefonján még mindig a következőképpen szól: "A barátnőm vagy a szeretőm.

Blake Shelton Is Prioritizing Gwen Stefani's Kids Over His Music Career |  Glamour

A rajongók azon is csodálkoztak, hogy Blake miért nevezte még mindig így Gwen kapcsolattartóját, a feleségem, azaz a feleségem helyett. Ennek az az oka, hogy ez a pár hivatalosan összeházasodott, miután hosszú ideig randevúztak. A Todaynek adott interjújában Blake azt is elárulta, miért nevezi még mindig barátnőként Gwen kapcsolatait. Blake elismerte, hogy nem volt ideje megváltoztatni a felesége nevét a kapcsolatai közül.

Blake ennek ellenére úgy érezte, nincs semmi baj a névvel. Blake szerint Gwent továbbra is a szeretőjének tekinti. Blake még hét év házasság és randevúzása után is úgy érzi, hogy Gwennel való kapcsolata még mindig új. "Még mindig a telefonomon van, szó szerint. Ha ránézel a telefonomra, azt írja ki: "A barátom". Ez az ő elérhetősége. Még mindig a barátom nekem. nekem" - magyarázta Blake.

Olvassa el még: Áttekintés Moonage Daydream (2022)

Nem csak ez, Blake bevallotta, hogy még mindig gyakran idegesnek érzi magát, amikor találkozik Gwennel, mint a kapcsolatuk a kapcsolatuk elején. Emiatt Blake még mindig nem hajlandó megváltoztatni Gwen kapcsolati nevét a mobiltelefonján.

Köztudott, hogy Blake és Gwen hivatalosan 2021. július 4-én házasodtak össze Oklahomában. Gwen és Blake esküvőjén számos családjuk és barátjuk vett részt. A bulit zárt ajtók mögött tartották, és Gwen három gyermeke is részt vett rajta. Mint ismeretes, Blake és Gwen meglehetősen egyszerű esküvőt tartottak a továbbra is magas Covid-19-járvány miatt. Még néhány művésztárs sem tudja, hogy Blake és Gwen hivatalosan összeházasodtak.

 

Camila Cabello figurája a „The Voice” bírák szemében

 

A gyönyörű zenészről, Camila Cabelloról ismert, hogy bíróként csatlakozik a "The Voice" tehetségkutató eseményhez. Camila bíróként lépett be Kelly Clarkson helyére, aki egy időre ki akart szakadni a zene világából. Camila csatlakozott három másik nagyszerű bíróhoz, nevezetesen a John Legend pároshoz, Gwen Stefanihoz és Blake Sheltonhoz. Érdekes módon a négyen nemrégiben érdekes történeteket és tapasztalatokat tártak fel, amikor munkatársak voltak. Főleg Camila, aki most lépett be az eseményre.

Az Extra TV-nek adott interjújában Johnt, Blake-et és Gwent megkérdezték, mit gondolnak Camiláról. John ekkor kezdte először a véleményét. John szerint Camila megérdemli, hogy a The Voice bírája legyen. Chrissy Teigen férje felidézte, amikor Camila vendégbíró volt az eseményen. John látta Camilában rejlő lehetőségeket, és úgy ítélte meg, hogy a "Havana" című dal énekese alkalmas bírónak.

 John vágya váratlanul teljesült. Camila, aki hallotta, nem tudott nem nevetni. "Tavaly a Team Legend csapatában volt. Ő volt a tanácsadóm a csatában, és amikor vele töltöttem a napot, azt mondtam: "Olyan jó vagy. Ha van esélyed edzőnek lenni, meg kell tenned." emlékszik vissza János.

Olvassa el még: Áttekintés Vstupenka do ráje (2022)

Eközben Gwen bevallotta, hogy a Grammy-gálán találkozott először Camilával. A közös munka után Gwen úgy érezte, Camila vidám és vicces ember. Még azt is mondta, hogy Camilának és Blake-nek, a férjüknek volt kémiája, és mindig viccesek voltak, amikor találkoztak.

"Láttuk élőben a Grammy-gálán, és ez egy csodálatos előadás volt. Aztán nagyon szórakoztató volt. Nagyon vicces együtt látni őket (Camilára és Blake-re mutatva), mert sok vicces kémiájuk van, és így tovább igen, igen, nagyon jól éreztük magunkat. boldogan” – mondta Gwen.

Blake szerint Camila mindenkit képes megkedveltetni vele. Blake szerint a három bíró gyakran nem szerette az új emberek jelenlétét. "Mindenbe, amit itt csinálunk, egy csavarkulcsot vet fel, mert utálnunk kell az új embereket. De mindannyian szeretjük őt" - mondta Blake.

Kate Hudson intelligens választ ad a műtétről szóló pletykák után

 A gyönyörű színésznőt, Kate Hudsont gyakran dicsérik szépségéért. Ironikus módon Kate-et még azzal is vádolták, hogy plasztikai műtétet hajt végre a megjelenése javítása érdekében. Ezekkel a találgatásokkal kapcsolatban Kate végre kinyitotta a hangját.

Rahasia Kate Hudson Turunkan Berat Badan, Rajin Bercinta

Az InStyle-nak adott interjújában Kate úgy tűnt, elvetette azokat a pletykákat, amelyek szerint a plasztikai műtétek miatt gyönyörű. Kate szerint a műtéttel kapcsolatos vádak olyanok, mintha azt kérdeznénk, miért keres valaki terapeutát.

Annak ellenére, hogy azt állították, hogy soha nem csinálta, Kate úgy érezte, hogy a műtéti döntésben nincs semmi baj. Kate úgy véli, hogy ennél sokkal fontosabb, hogyan kell jól bánni ezekkel az emberekkel.

Olvassa el még: Áttekintés Slovo (2022) Celý Film

"Olyan ez, mintha megkérdeznénk valakit, hogy látott-e terapeutát, és miért. Ha valaki fenékimplantátumot szeretne beültetni, akkor természetesen tegyen be. Az igazi kérdés az, hogy hogyan kezelik a mellette lévőt?" – mondta Kate.

Kate bevallja, hogy egyáltalán nem érdekli a tökéletesség. Ezért hálás bármilyen arcformáért és megjelenésért, amit Isten adott neki. "Azért csatlakoztam a cirkuszhoz, mert a cirkusz része akartam lenni. Volt bennem egy lázadás. Nem érdekelt a tökéletesség. Ez a lényeg!" – kiáltott fel Kate.

Továbbá Kate a szépségről is beszélt. Kate szerint a szép nők azok, akik mindig alázatosak, álnéven. Kate igazi szépsége azok, akik mindig magabiztosnak tűnnek. "A legszebb emberek, akikkel valaha találkoztam vagy megtapasztaltam, általában olyan emberek, akik igazán földhözragadtak, hitelesek és magabiztosak" - mondja Kate.

Olvassa el még: Áttekintés To nic, drahá (2022) 

Kate sokkal kényelmesebben látja valakinek a jóságát és szépségét a személyiségéből és hozzáállásából. A 43 éves színésznő nem szívesen nyilatkozik valakiről pusztán a megjelenése és megjelenése alapján.

"Két szolid szülő nevelt fel, szóval számomra inkább a személyiség és a kedvesség a lényeg, ami miatt látok szép embereket és milyenek is ők."

Nicolas Cage azt mondja, hogy valóban ezért akarja játszani a gazember Batman Eggheadet

 A veterán színész, Nicolas Cage a közelmúltban felfedte, hogy miért szeretne egy gonosztevőt játszani a DC világából. Bár még mindig bizonytalan, hogy megismétli-e Szellemlovas szerepét, és beviszi-e az MCU-ba, egyértelmű, hogy Eggheadet, Batman ellenségét akarja játszani.

Nicolas Cage - Wikipedia bahasa Indonesia, ensiklopedia bebas

Egghead egy Batman gazember, akit Vincent Price alakított az 1960-as évek tévéműsoraiban. A héten a "Happy Sad Confused" podcastban felbukkanó Cage megindokolja, hogy miért Egghead a tökéletes Batman-gonosz számára.

"Ő volt az egyik nagyszerű amerikai szupersztárunk, akit tiszteltem, és nagyon élveztem, ahogy felnőttem" - mondta. "Blood Theatre. Szóval megnéztem a Batman show-t, mert nagyon szerettem volna látni, mit fog csinálni Vincent Price. És a karakterek viccesek voltak."

Olvassa el még: Áttekintés Indián (2022)

A kopasz, tojásfejű Egghead valójában egy karakter, amelyet a Batman tévéműsorhoz készítettek, és csak később jelent meg a DC Comics oldalain. Egghead ezután bekerült a Batman gonosztevői közé, hogy ugrást tegyenek a nagy vászonra Joel Schumacher tervezett filmjében, a Batman Unchained című filmben.

De egyértelmű, hogy a film soha nem történt meg, és Egghead nagy moziszünetét elhalasztották. Azóta Egghead egyetlen filmes szereplése a "The Lego Batman Movie" című rövid animációs játékfilm volt.

Olvassa el még: Áttekintés BANGER. (2022)

"De nem hívtam fel a Warner Bros-t. Ez csak egy szép kis dolog. Mivel a vörös szőnyegen voltam, valaki megkérdezett, vicces választ akartam adni nekik" - folytatta. "De van egy megközelítése ennek a karakternek, ami ijesztő lehet. És sokat gondolkodtam ezen."

Egghead egy nagyon különc és mókás Batman karakter, ezért Cage vonzódik hozzá. Noha Cage nem hangzik túl komolyan a karakter életre keltésének lehetőségét illetően, úgy tűnik, inkább feldobja az Egghead eljátszásának gondolatát, mint egy praktikus vörös szőnyeges megoldást, amikor egy szuperhősfilm témája kerül szóba.

Zac Efron története majdnem meghalt, miután súlyos balesetet szenvedett

 A jóképű színész, Zac Efron a közelmúltban egy korábbi balesetéről mesélt. Még Zac is elismerte, hogy a baleset majdnem az életébe került. Az eset 2013-ban történt. Zac elmondta, hogy balesetet szenvedett, amikor becsúszott a házba, és elég erősen nekiütközött az arcának egy gránitkővel. Az eset miatt Zac eszméletlen volt.

Zac Efron 'almost died' after shattering his jaw | CNN

Ébredéskor azt tapasztalta, hogy eltört az álla. Az incidens azt eredményezte, hogy Zac-et több varrattal és megműtötték. A baleset miatt Zac-et összetévesztették a plasztikai műtéttel.

A valóság nem így van, Zac elárulta, hogy több műtéten kellett átesnie, és automatikusan megváltoztatta az álla formáját. A High School Musical sztárja azt sem tudta, hogy az internetes kommentek műanyaggal vádolták.

Az Entertainment Tonightnak adott interjújában Zac bevallotta, hogy az anyjától tudott a műtéti vádakról. "Anyukám mondta. Nem igazán olvasom az internetet, szóval nem érdekel" - mondja Zac.

Olvassa el még: Áttekintés Slovo (2022)

Ironikus módon Zac bevallotta, hogy majdnem meghalt az incidens miatt. Szerencsére Zac állapota már rendben van. Arra kérte azonban a nyilvánosságot, hogy ne vádolják őt plasztikai műtéttel. Ennek az az oka, hogy Zacnek fájdalmas kezelésen kell keresztülmennie, hogy visszatérhessen tevékenységéhez. "Vicces volt. Bosszantó volt. Majdnem meghaltam, de jól voltunk" - emlékezett vissza Zac a balesetre.

Másrészt a plasztikai sebészet vádja merült fel, miután a rajongók vitatkoztak Zac két fotóján, amelyekről úgy ítélték meg, hogy másképp néznek ki. Összehasonlították Zac régi fényképét és jelenlegi megjelenését. A közvélemény azt is megállapította, hogy a két fénykép eltérően néz ki.

Olvassa el még: Áttekintés Jan Žižka (2022)

A különbség Zack állkapcsának alakjából is látható. A netezők Zack állkapcsát ítélik meg, amely most hosszabbnak tűnik és leesik. Aztán kíváncsiak voltak, mit csinált Zac az állkapcsával.

– Mit csinált Zac Efron az állkapcsával? – kérdezte egy rajongó a Twitteren. "Van egy fotó Zac Efronról botoxszal és egy szörnyű állkapocstöméssel a Twitteren" - mondta egy másik rajongó. "Úristen, tényleg megműtötték Zac arcát" - tette hozzá egy másik rajongó.

Kanye West és Candice Swanepoel a pletykák szerint randevúzni fognak

 Megdöbbentő hír érkezik Kanye West amerikai rappertől. Mert hirtelen felröppent a hír, hogy Kanye a gyönyörű modellel, Candice Swanepoellel jár. A romantikus pletykák nem sokkal azután bukkantak fel, hogy Candice megosztott egy fotót Kanye-vel az Instagram Story-ján keresztül. Candice bejegyzését később Kanye újra megosztotta az Instagram Story-ján keresztül. Egy kompakt fotó közzététele után a netezők azt feltételezték, hogy Kanye és Candice randevúznak.

kanye_west_es_candice_swanepoel_a_pletykak_szerint_randevuzni_fognak.jpg

 

Köztudott, hogy Kanye és Candice közelsége azután kezdődött, hogy egy közös projektben vettek részt. Candiceről ismert, hogy nemrég Kanye YZY SHDZ kampányában modellkedett. Állítólag Kanye és Candice az együttműködési projekt miatt voltak szerelmesek a helyszínbe. Véletlenül Candice nemrég Kanye volt feleségének, Kim Kardashiannak is divat-üzleti modellje lett. Kim üzleti márkája SKIMS néven ismert.

Egyelőre sem Candice, sem Kanye nem kommentálta randevúzását. De egy közeli forrás azt mondta az Entertainment Tonightnak, hogy Candice és Kanye randevúznak. Candice és Kanye állítólag kedvelik egymást. Kettejük közel állnak egymáshoz, miután részt vettek az együttműködésben. A forrás megerősítette, hogy Kanye nagyon szereti Candice-t.

Olvassa el még: Áttekintés Poslije svega 4: Zauvijek sretni (2022) Cijeli Film

"Kanye és Candice randevúznak, és a kapcsolatuk új. Kedvelik egymást, és örülnek annak, ami eddig történt. A divat és a kreativitás révén kerültek kapcsolatba egymással. Kanye nagyon boldog Candice-szel" - mondta egy bennfentes.

Másrészt Kanye West korábban egy Chaney Jones nevű modellel járt. Voltak hírek arról, hogy Chaney és Kanye szakítottak, de a Kim Kardashian-szerű modell elutasította a hírt. Emiatt Chaney és Kanye kapcsolata közkérdéssé vált, randevúznak még? Kanye egyelőre nem kommentálta a Candice-szel való szoros kapcsolatáról szóló pletykákat, sem azt a hírt, hogy kapcsolata Chaney Jonesszal véget ért.

 

Leonardo DiCaprio színész szívesen csatlakozott a Squid Game-hez

 

leonardo_dicaprio.jpg

Leonardo DiCaprio tehetséges és eredményes színészként ismert, miután sikeresen szerepelt számos box office filmben. Érdekes módon azt pletykálták, hogy Leonardo 2021-ben a híres dél-koreai Netflix-sorozathoz, a "Squid Game"-hez akart csatlakozni. A hír azután jelent meg, hogy a "Squid Game" rendezője, Hwang Dong-hyuk elmondta, hogy Leonardo többször is azt állította, hogy a rajongója. Hwang Dong-hyuknak Leonardo elismerte, hogy nagy rajongója a "Squid Game"-nek.

Ezt Hwang Dong-hyuk közvetítette a 2022-es Emmy-díjátadó utáni sajtótájékoztatón. A Deadline szerint Hwang Dong-hyuk kifejezte azon vágyát, hogy Leonardo csatlakozzon a következő „Squid Game” sorozathoz, ha lehetőséget kap rá.

"Talán, ha az idő engedi, és ha van rá lehetőség, meg kell kérnünk, hogy csatlakozzon a játékhoz. Viccelődtünk ezen" - mondta Hwang Dong-hyuk. Hwang Dong-hyuk kijelentésével kapcsolatban Leonardo rajongói nagyon boldogok voltak. Remélik, hogy a terv valóban megvalósul, tekintve, hogy Leonardo az egyik népszerű hollywoodi színész.

Olvassa el még: szinopszis Poslije svega: Zauvijek sretni (2022) Cijeli Film

A hírek közepette, hogy Leonardo rápillantott a "Squid Game"-re, a 47 éves színészről széles körben beszámoltak arról, hogy Gigi Hadid szupermodellel jár. Leonardo a hírek szerint először Gigit nézi, és megpróbálja megközelíteni, miután elvált volt szeretőjétől, Camila Morrone-tól.

Valójában a közelmúltban a New York-i Fashion Week divathéten örökítették meg kettesüket. Eközben sem Gigi, sem Leonardo nem erősítette meg randevúzási hírét. Más forrásokból azonban kiderül, hogy Leonardo nagyon érdeklődik Gigi iránt. "Nagyon jól érzik magukat együtt, és Leo nagyon érdeklődik Gigi iránt" - mondta egy másik forrás.

süti beállítások módosítása