ProgommoviesHu

2023.dec.11.
Írta: Irwan Nurdiawan Szólj hozzá!

A film bojkottálásának küszöbén Wonka valóban jó nézettséget jegyzett a pénztáraknál

wonka_1.jpg

 A Timothee Calamet főszereplésével készült Wonka című film a Palesztina megcsúfolása körüli vita miatt bojkott előtt áll. A világ netezői azzal vannak elfoglalva, hogy bevallják, hogy lusták Wonakát nézni Timothee Calamet vitája miatt, amikor megjelent a Saturday Night Live (SNL) műsorában.

A Variety szerint azonban Wonkának sikerült 43,2 millió dollárt keresnie, és ezzel vezette a nemzetközi kasszasikert. Olvassa el még: Amikor Wonka elvesztette rajongóit Timothee Calamet bojkottja miatt Ez a Warner Bros kiadás jól indult a tengerentúlon, ahol 37 országban debütált, köztük Spanyolországban, Németországban, Mexikóban, Japánban és az Egyesült Királyságban.

A Wonka kezdeti, 11,1 millió dolláros bevétele az utóbbi országban a stúdió második legnagyobb nyitása volt az évben. Az Egyesült Államokban elért sikerei ellenére úgy tűnik, hogy Wonka nem arat túl sok sikert az ázsiai országokban.

Állítólag ez a film még mindig küzd Kínában, miután 3,2 millió dollárt keresett. Olvassa el még: Megjelent a Wonka film előzetese, a rendező kiszivárogtat érdekes tényeket Timothee Chalametről Ez a bevétel alacsonynak tekinthető, a stúdió azt állítja, hogy ezt az eredményt az influenzajárvány befolyásolhatta.

Wonka korábban kevés rajongónak számított, miután a netezők különféle negatív reakciói voltak a filmre. Az előzetes megjelenése után a Wonka bojkottjára irányuló felhívások széles körben elterjedtek, még Indonéziában is. Az átlagos netező bevallja, hogy Timothee tette miatt lusta a Wonka-filmet nézni.

A Newsweek beszámolója szerint az SNL-film a „Please Don’t Destroy” nevű vígjátékcsoport három tagját mutatja be, akik megpróbálják meggyőzni Chalamet, aki egy feltörekvő zenészt alakít, ne ugorjon a halálba. Megígérték, hogy támogatják őt a közösségi médiában, amíg meg nem tudják, hogy zenekarát "Hamas"-nak hívják, ejtsd: "Hay-mus". "Haver, nem akarok Hamasz-dalokat megosztani az Instagramon!" – kiáltott egyikük Chalametnek.

Read Read Read Read Read Read

Ezt a viccet később a közösségi médiában megjelent palesztin-barát fiókok bírálták, sokan "cionistának" nevezték a színészt. Ettől a problémától eltekintve számos Willy Wonka rajongó sem érdeklődik a film iránt Jhonny Depp távolléte miatt.

Maga Johnny Depp az eredeti karakter, aki Willy Wonkát alakította a 2005-ben bemutatott Charlie és a csokoládégyár című filmben. "Ez a film el fog bukni" - mondta egy amerikai netező az X-en. "Ez a film teljes kudarc" - kommentálta egy másik . Nézzen meg más híreket és cikkeket a Google Hírekben.

READ TO MY ARTICLE

Címkék: film, news, entertainment

3 legjobb film Tom Cruise főszereplésével

top_gun_maverick_2022.jpg

Tom Cruise Hollywood egyik leghíresebb színésze, és állítólag a Mission Impossible filmsorozat főszereplője. De nem csak a Mission Impossible, hanem számos más filmben is szerepelt. Valójában Tom Cruise jelenleg az Egyesült Államok filmiparának egyik vezető színésze. Íme a 3 legjobb film Tom Cruise főszereplésével.

 

Rain Man (1988)

 

Az Esőembert gyakran mondják a filmtörténelem egyik legjobb drámafilmjének, Tom Cruise Charlie Babbitt alakítja ebben a filmben. A Raymond Babbitt alakító Dustin Hoffman mellett a főszerepben Charlie Babbitt történetét meséli el, aki az apjától örökölte az örökséget.

https://www.progomoviesdaily.eu.org/2023/12/3-best-films-starring-tom-cruise.html

Találkozik Raymonddal, a testvérével, aki autista szindrómában szenved. Kettejük között szoros kapcsolat alakult ki, és idővel Charlie-t megérintette, hogy testvére nem csak pénzforrás.

 

Biztosíték (2004)

 

Ezt a Jamie Foxx által játszott thriller műfajú filmet 2004-ben adták le. Ebben a filmben Tom Cruise egy Vincent nevű bérgyilkos szerepét játssza. Egy Max nevű taxisofőrt bérel fel, amikor az egyik küldetését teljesíti.A feszültség és az izgalom végig jelen van a filmen, amikor Max könyörtelenül megöli számos célpontját.

Mindeközben Max azért küzd, hogy megállítsa Vincent tetteit.Ez a film alkalmas azoknak, akik szeretik a thriller műfaját.

 

Top Gun: Maverick (2022)

 

A Top Gun: Maverick a Top Gun (1986) folytatása, ennek a filmnek elképesztő történeti cselekménye van, és a minőség is sokat javult az előző filmhez képest. Több mint 30 évvel az első film eseményei után Tom Cruise ismét Pete Mitchellt vagy Mavericket játssza.

Ezúttal Pete-et kísérti a múltja, és vissza kell térnie az akadémiára, hogy megtanítsa a büntetést a hibáiért. Ez a 3 ajánlás a legjobb filmekhez Tom Cruise főszereplésével. Ha szereted ezt a rangidős színészt, a Lehetetlen küldetés mellett érdemes megnézned egy sor Tom Cruise-filmet is.

Read Read Read Read Read

Read Read Read Read Read

Címkék: film, entertainment

A Teremtő, Az emberiség háborúja és a mesterséges intelligencia szinopszisa

 Számos filmet mutattak be ma a mozik, ezek egyike a The Creator, amely egy akcióthrillerbe csomagolt sci-fi műfaj.

A Gareth Edwards által rendezett The Creator egy olyan jövőben játszódik, amelyet az emberiség és a mesterséges intelligencia vagy a mesterséges intelligencia erői közötti háború befolyásol.

the_creator.jpg

A történet egy különleges erők ügynökéről szól, akit azért toboroznak, hogy levadásszák és megöljék a Teremtőt, aki egy olyan titokzatos fegyver kifejlesztése mögött áll, amely képes véget vetni a háborúnak az emberiség elpusztításával.

Egy érdekes cselekmény mellett a The Creatorban olyan nagy nevek szerepelnek, mint John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson és Allison Janney.

Kíváncsi vagy, milyen a történet? Tekintse meg A Teremtő alábbi összefoglalóját!

A Teremtő szinopszisa

 

Joshua a különleges erők egykori ügynöke, aki felesége elvesztését gyászolja. Ezután besorozzák, hogy levadásszák és megöljék a Teremtőt.

A Teremtő egy fejlett mesterséges intelligencia építésze, aki kifejlesztett egy titokzatos fegyvert, amely képes véget vetni a háborúnak és magát az emberiséget.

Joshua és elit munkatársaiból álló csapata a mesterséges intelligencia által megszállt terület sötét szívébe utazik. Kiderült, hogy a fegyver, amit el kell pusztítaniuk, az a mesterséges intelligencia egy kisgyerek alakjában.

 

Az alkotó játékos


John David Washington, mint Joshua
Madeleine Yuna Voyles mint Alphie
Gemma Chan mint Maya
Ken Watanabe mint Aaron
Sturgill Simpson mint Drew
Allison Janney mint Howell ezredes
Ralph Ineson Andrews tábornok szerepében
Veronica Ngo, mint Kami

Okok, amiért figyelned kell a Teremtőre

 

A Teremtőt Gareth Edwards rendezte, korábban olyan sikerfilmeket rendezett, mint a Szörnyek (2010), a Godzilla (2014) és a Rogue One: A Star Wars Story (2016).

A mesterséges intelligencia használatával mostanában gyakran találkozhatunk a mindennapi életben. A Teremtő drámai történetmeséléssel mutatja be, hogyan árthat az AI az emberiségnek.

Read Read Read Read Read

Read Read Read Read Read Read

A kritikusok dicsérték a The Creatort vizuális effektusaiért, Edwards filmrendezési stílusáért, valamint az emberek és a mesterséges intelligencia közötti konfliktus időszerű és releváns bemutatásáért és ábrázolásáért.

A színészek játékát is lenyűgözőnek méltatták. A szilárd forgatókönyv, a jó rendezés és a színészi alakítás kombinációja miatt kár kihagyni A Teremtőt.

Martin Scorsese 5 ajánlott filmje a Virágos Hold gyilkosai mellett

martin_scorsese.jpg

 

A Virághold gyilkosai Martin Scorsese hollywoodi filmje, amelyet 2023. október 18-án mutatnak be az indonéz mozik. Ez a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült film az Osage törzs 1920-as években történt meggyilkolásának történetét meséli el.

Martin Scorsese híres amerikai rendező, aki számos népszerű filmet készített. Az 1942. november 17-én született férfiról ismert, hogy 2006-ban elnyerte az Oscar-díjat a legjobb rendezőnek járó The Departed című filmjéért.

A Killers of the Flower Moon mellett itt van 5 ajánlás Martin Scorsese filmjéhez.

 

Az ír (2019)

 

Az ír egy film, amelyet Charles Brandt I Heard You Paint Houses című könyvéből adaptáltak. Ez a Robert De Niro, Al Pacino és Joe Pesci főszereplésével készült film Frank Sheeren, a második világháborús veterán és az 1970-es évek New York-i bérgyilkosának életét meséli el.

====>> Read Read Read Read Read <<====

A Wall Street farkasa (2013)

 

Ez a Martin Scorsese által rendezett film Jordan Belfort történetét meséli el, akit Leonardo DiCaprio alakít. Jordan Belfort egy gazdag tőzsdeügynök, aki egy büntetőügybe keveredett, és a végén a rendőrséggel kell szembenéznie. Tetteinek végrehajtásában Jordan Belfortot Donnie Azoff (Donah Hill) segítette.

 

Shutter Island (2010)

 

Ez a 2010-ben bemutatott film Teddy Daniels történetét meséli el, akit Leonardo DiCaprio, egy amerikai rendőr alakít. Teddy Danielst bízzák meg, hogy felderítsen egy esetet a Shutter Island nevű távoli sziget elmegyógyintézetében. Ezután Teddy Danielsnek kollégája, Chuck Aule (Mark Rufallo) segítette a feladatait.

 

New York bandái (2002)

 

A New York-i bandák Martin Scorsese hollywoodi filmje, amely Amszterdam Vallon (Leonardo DiCaprio) történetét meséli el, aki visszatér a New York-i Ötpont területére. Amsterdam Vallon azt tervezi, hogy bosszút áll Bill, a Mészároson (Daniel Day-Lewis), aki megölte apját.

 

ő Aviator (2004)

 

A The Aviator című film Howard Hughes életének történetét meséli el, akit Leonardo DiCaprio alakít. Howard Hughesről köztudott, hogy OCD-je van, ami miatt a rendezettség és a tisztaság megszállottja.

Annak ellenére, hogy gyakran voltak problémái, Howard Hughesnek sikerült nagyszerű rendezővé válnia, és repülőgépeket gyártani.

Ez 5 ajánlás Martin Scorsese filmjéhez a Virágos Hold gyilkosai mellett. Jó szórakozást!

Címkék: film, Entertainment

A WONKA, Egy varázslatos csokoládégyár tulajdonosának története című film szinopszisa

 A WONKA-film Roald Dahl, a Charlie és a csokoládégyár című klasszikus gyerekkönyv bővítése. Korábban ezt a könyvet többször filmre adaptálták. A Warner Bros. Pictures egy másik megjelenést is kiadott Timothee Chalamet Willy Wonka szerepében a WONKA film előzetesében. A 2023. október 12-én, csütörtökön megjelent második előzetes további betekintést nyújt az ikonikus csokoládégyártó eredettörténetébe.

 wonka.jpg

Willy Wonka karaktere két korábbi filmben is feltűnt. Gene Wilder alakította Willy Wonkát a WILLY WONKA & A CSOKOLÁDÉGYÁR (1971) című filmben, majd Johnny Depp-et a CHARLIE ÉS A CSOKIGYÁR (2005) című filmben.

 

A WONKA-filmet Paul King rendezte, aki korábban a PADDINGTON (2014) és a PADDINGTON 2 (2017) című filmeket is rendezte. Paul King ezután Simon Rich-el írta a forgatókönyvet, aki az INSIDE OUT (2015) és a THE SECRET LIFE OF Pets (2016) című filmeket írta. Eközben ezt a filmet Luke Kelly és David Heyman készítette.

 

A WONKA egy előzményfilm, amely a korábbi filmektől eltérően Willy Wonka történetét meséli el, mielőtt egy csokoládégyár tulajdonosa lett volna. A WONKA (2023) film a musical és a fantasy műfajok felhasználásával mesél el egy varázslatos történetet. A film 2023. december 15-én kerül a mozikba. A WONKA-filmben több sztár is részt vett, köztük Olivia Colman, Jim Carter, Matt Lucas, Tom Davis és egy újonc színésznő, Calah Lane. Aki meg akarja nézni a filmet, először nézze meg az alábbi Wonka-film szinopszisát!

 

WONKA film szinopszis

 

Maga a WONKA film szinopszisa Willy Wonka fiatalkori alakjára fókuszál. Furcsa és titokzatos, hogyan lett híres csokoládékészítő. Willy Wonka, aki csokoládékészítőként mutatkozik be, elkezdi keverni a saját maga által készített csokoládét egy Calah Lane által alakított nő számára. Azonban Wonka álmának, hogy csokoládégyártó lehessen, és legyen egy csokoládéboltja, le kell győznie számos akadályt, például a piacot irányító csokoládékartellt.

 

Willy Wonka megkezdi kalandját, hogy felépítse a világ vezető csokoládégyárát. Ez a film bemutatja, hogyan ment keresztül hullámvölgyön, hogy elérje célját. Kitartásának és édesanyjának tett ígéretének köszönhetően Wonka be tudta bizonyítani, hogy a csokoládéja a legjobb. Willy Wonka folyamatos innovációjáról ismert, amely csokoládéfőzeteit ismertté tette a közönség előtt.

Read Read Read Read Read Read

A WONKA film szinopszisában bemutatott történetet nosztalgiával mutatják be. A Warner Bros. hivatalos YouTube-oldalán közzétett előzetesben a jelenet egy Oompa-Loompa jelenlétével zárul, akit Hugh Grant alakít. Ez a karakter később Willy Wonka csokiboltjának tulajdonosa lesz.

Címkék: film, Entertainment

Christopher Nolan az Oppenheimer-film sikerének rendezője

Újra látható Christopher Nolan Oppenheimer című filmje, miután több mint 183 milliárd dolláros bevétellel bekerült a világ kasszapénztárába. A Robert Oppenheimerről, az "atombomba atyjáról" szóló thrillert kizárólag egy hétig vetítik 2023. november 3-tól, beleértve az Imaxot is.

 

A Hollywood Reporter pénteki oldalát idézve (2023. 11. 10.) ez a korlátozott részvétel hat 70 mm-es Imax filmvetítési helyszínt foglal magában világszerte és négy AMC Imax vászont Kaliforniában és New Yorkban, valamint két másik helyszínt Londonban és Melbourne-ben, Ausztráliában. . Egy hollywoodi film ritka újrajátszása az Imax képernyőjén vélhetően nagy közönséget vonzott.

 

christopher_nolan.jpg

 

Ezzel Nolan epikusa minden idők negyedik legnagyobb bevételt hozó Imax-kiadása. Ebben a második világháborús életrajzi filmben Cillian Murphy J. Robert Oppenheimer fizikust alakítja, akit az "atombomba atyjaként" ismernek a Manhattan Projectben játszott szerepéért.

 

Az Oppenheimerben Emily Blunt, Matt Damon és Robert Downey Jr. és Florence Pugh. Az ismétléseket olyan helyszínekre célozták, ahol a film a világon a legnagyobb közönségnek örvend, így az Imax 54 országban és területen, köztük az Egyesült Államokban és Kínában is elérte a nyári legnagyobb bevételt.

 

Oppenheimer filmjét Hoyte van Hoytema operatőr forgatta Imax kamerákkal és Imax 65 mm-es és 65 mm-es nagyformátumú filmek kombinációjával. A film Imax fekete-fehér analóg fényképezést is használ.

 

Christopher Nolan alakja

 

Christopher Nolan arról ismert, hogy a filmeket részesíti előnyben a digitális mozival szemben, valamint az Imax kamerák és a technológia iránti szeretete. A Variety pénteki (2023. 10. 10.) című könyvéből idézve Christopher Nolan elkészítette az "Oppenheimert" Kai Bird és Martin J. Sherwin 2005-ös American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer című könyve alapján. Nem egyedül, az Oppenheimert Nolan készítette Emma Thomasszal és Charles Rovennel együtt.

Read Read Read Read Read Read

A háromórás, R-besorolású dráma, amelynek akcióinak nagy része laboratóriumokban és kongresszusi meghallgatásokon megy végbe, csaknem 950 millió dollár bevételt hozott világszerte, többet, mint szinte bármelyik újabb Marvel-film. A folyamat során átformálta Hollywood elképzelését arról, hogy mi számít a kasszasiker szórakoztatásnak.

 

christopher_nolan_movies.jpg

 

Az alakjával kapcsolatban a Britannica oldalára hivatkozva Christopher Nolan 1970. július 30-án született Londonban, Angliában. Leginkább brit filmrendezőként és íróként ismert noir-szerű vizuális esztétikájáról és szokatlan, gyakran erősen konceptuális narratíváiról.

 

Nolant amerikai anya és brit apa nevelte, családja Chicagóban és Londonban töltötte az időt. Gyerekként a Haileybury-be, egy Londonon kívüli bentlakásos iskolába járt.

 

Nolant gyermekkora óta érdekelte a filmkészítés, és apja Super-8 kameráját használta rövidfilmek készítéséhez. Hatással voltak rá George Lucas Star Wars-trilógiája és Ridley Scott magával ragadó disztópikus filmjei.

 

Nolan utazása a különböző filmcímeken való munka során

 

A University College London tanulmánya után, ahol angol irodalmat tanult, Nolan vállalati és ipari oktatóvideókat kezdett rendezni. Ezzel egy időben dolgozott első teljes lemezén, a Followingen (1998).

 

A film középpontjában egy író áll, aki nehezen talál ihletet, és Nolannek 14 hónapba telt, mire elkészült. A fesztiválon elért sikerei miatt producer feleségével Hollywoodba költöztek.

 

christopher_nolan_batman_movie.jpg

 

Nolan áttörését a 2000-es Memento jelentette, amely egy sikerfilm, amelyet testvére, Jonathan novellája alapján dolgozott fel. Instabil, fordított sorrendű történetszálat használ, hogy tükrözze főhőse, egy rövid távú amnéziában szenvedő férfi megtört mentális állapotát, aki megpróbálja felkutatni azt a személyt, aki megölte a feleségét.

 

A film kritikus és népszerű sikert aratott, és a Nolan fivéreket Oscar-díjra jelölték a legjobb eredeti forgatókönyvért. Nolan ezt követte az Insomnia (2002) című thrillerrel, amely az alaszkai vadonban játszódik, Al Pacino főszereplésével, mint egy kompromittált rendőrnyomozó.

 

Dolgozott egy Batman filmen

 

2003-ban a Warner Brothers felkérte Nolant, hogy rendezzen egy Batman franchise-filmet, ami az első volt a rosszul fogadott Batman & Robin 1997 óta. Nolan által nagyon várt Batman Begins (2005), Christian Bale főszereplésével, a szuperhős eredetére összpontosít, és egy komorabb filmet is tartalmaz. és valósághű beállítás és hangvétel, mint a korábbi Batman-filmeknél.

 

Nagyon jól fogadták, a film a szuperhősfilmek új irányzatának előfutára lett: a realizmus felé való elmozdulás, és eltávolodtak a műfaj képregényes gyökereitől. Nolan következő projektje a The Prestige (2006) volt, amely két egymással hadakozó illuzionistáról szól a 20. század elején Londonban.

 

Ezután elkezdett dolgozni a második Batman-filmen, amelyet testvérével, Jonathannal közösen írt. A Sötét Lovag (2008) jobban hajlott a helyszín, a kitalált Gotham morális és szerkezeti hanyatlására, és újjáélesztette a klasszikus Batman gonosztevőket, mint például a Jokert (Heath Ledger alakítja). A Sötét Lovag minden idők egyik legnagyobb bevételt hozó filmje.

 

Az Inception (2010) megjelenése egy olyan forgatókönyv megvalósítását jelentette, amelyet Nolan egy évtizeddel korábban kezdett el. A film főszereplője Leonardo DiCaprio egy vállalati kém, aki titkokat lop el olyan technológia segítségével, amely lehetővé teszi számára, hogy belépjen az emberek álmaiba. Az Inception egy újabb kereskedelmi és kritikai siker volt, és megszerezte Nolan második Oscar-jelölését a legjobb eredeti forgatókönyvért.

5 film kapta a leghosszabb ovációt a 2023-as Velencei Filmfesztiválon

A 80. Velencei Filmfesztivál A 2023. augusztus 30. és szeptember 9. között megrendezésre kerülő 80. Velencei Filmfesztivál izgalma továbbra is a filmkedvelők egyik forró téma. Kezdve a fő felállást alkotó filmek sorozatától egészen a hollywoodi A-listás színészek távollétéig a vörös szőnyegről a SAG-AFTRA Strike-kal való összecsapások miatt – a SAG-AFTRA-tag filmesek sztrájkját követelték. egyenlő bérek.

 

the_80th_venice_film_festival.jpg

 

A hollywoodi ipart jelenleg csapdába ejtő káosz nem akadálya annak, hogy a Velencei Filmfesztivál megőrizze státuszát annak jelzőjeként, hogy megkezdődött a világmozi legmagasabb díjátadó szezonja.

A világ minden sarkából érkező filmek sorozata lenyűgözőnek tűnt, és hosszú és élénk tapsot kapott. Íme néhány film lista!

 

1. Aggro Dr1ft (2023) - 10 perc

 

A 80. Velencei Filmfesztiválon az Aggro Dr1ft lett a leghosszabb ovációt kapott film. A tíz percig tartó, 2023. szeptember 2-án bemutatott film volt egyben a legtöbb kivonuló közönség is.

Harmony Korine rendező az Aggro Dr1ft-et hangulatos és érzéki akciófilmként készítette infravörös fényképezési formátumban, ahol a megjelenített színek eltérnek a szabad szemmel láthatóktól.

1_aggro_dr1ft_2023_10_min.jpg

Az Aggro Dr1ft maga BO (Jordi Mollà), egy melankolikus bérgyilkos előkészületeinek történetét meséli el, hogy meghódítsa a Floridát irányító gonosz entitást. A helyzet hirtelen kikerül az irányítás alól, amikor a küldetés, amelynek könnyen el kellett volna mennie, valójában elmossa a valóságot és a képzeletet elválasztó vékony határvonalat.

 

2. Memória (2023) – 8 perc

memory_2023.jpg

A leghosszabb tapsot kapott film a Memory. A Michael Franco által írt és rendezett Memory nyolcperces vastapsot kapott.

 

Franco módja, hogy valódi emberekként kezelje az általa írt karaktereket, hozzáférést biztosít a főszereplők, Jessica Chastain és Peter Sarsgaard számára, hogy a legjobb alakításukat nyújtsák. Ennek eredményeként Sarsgaard lett a legjobb férfi főszereplő díj nyertese az idei Velencei Filmfesztiválon.

 

Az emlékezet egy Sylvia (Jessica Chastain) nevű szociális munkás mindennapi életét követi, aki egyszerű és hajlamos monotonra. Élete hirtelen megváltozik, amikor Saul (Peter Sarsgaard) követi őt egy iskolai összejövetelről. Nemcsak a múltba nyitottak ajtót, találkozásuk az életükre is nagy hatással volt.

 

3. Szegények (2023) – 8 perc

 

Az Alasdair Gray azonos című regényéből adaptált Poor Things nyolc percig vastapsot kapott. Ez Yorgos Lanthimos első filmadaptációja, a Szegények jelenléte olyan, mintha a szürrealista mozi rajongóinak szomját csillapítaná a megjelenített vizuális abszurditás mellett.

poor_things_2023.jpg

A Szegények a legjobb film kategóriában járó Arany Oroszlán-díjat is elnyerte az idei Velencei Filmfesztiválon.

 

A Poor Things a fantasztikus evolúció történetét meséli el, amely Bella Baxterben (Emma Stone), egy fiatal lányban történt, akit Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe), zseniális, de különc tudós. A kalandra szomjazó Bella bejárja a világot Duncan Wedderburnnel (Mark Ruffalo), egy ravasz és léha ügyvéddel.

 

4. A gonosz nem létezik (2023) – 8 perc

evil_does_not_exist_2023.jpg

 

A Drive My Car révén sikeresen felrázta a tekintélyes világfilmes díjak világát, Ryûsuke Hamaguchi rendező visszatért a Gonosz nem létezik című filmmel.

 

Hamaguchi és Eiko Ishibashi forgatókönyvíró a drámai műfaj mércéit feszegetve, amely néha túlságosan is drámai, kecsesen sző egy figyelmeztetésekkel teli történetet. Nem meglepő, hogy a Gonosz nem létezik című filmet nyolcperces ovációban részesítették a premier estéjén a Velencei Filmfesztiválon.

 

Az Evil Does Not Exist Takumira és egyetlen lányára, Hanára összpontosít, akik Mizubiki faluban élnek. Egy nap a falu lakóit megdöbbentették a híresztelések, amelyek egy kemping – luxus létesítményekkel – építésének terveiről szóltak, ami negatív hatással lenne a környező környezetre, különösen a faluban található vízforrásokra.

 

5. Maestro (2023) – 7 perc

 

maestro_2023.jpg

 

A Maestro, amelyet Bradley Cooper rendezett, írt és főszerepet játszott, a legendás zeneszerző, Leonard Bernstein életrajzi filmje. A premieren a közönség szívét sikeresen megérintő Maestro hét percig vastapsot kapott. Cooper szakértelme Leonard Bernstein életre keltésében minden bizonnyal az eladási pontja a filmnek, amely 2023. december 20-án kerül adásba a Netflixen.

 

A Maestro maga Leonard (Bradley Cooper) és felesége, Felicia (Carey Mulligan) szerelmi kapcsolatára összpontosít 30 éves házassági útjuk során. Bonyolult szerelmi élete fordítottan arányos a Broadway-n ismert zeneszerzőként és népszerű darabok karmesteri pályájával.

A fenti filmcímek listájából melyik film megjelenését várja a legjobban?

Read Read Read

Read Read Read

Kim Min Ha színésznő profilja a fotóalbumban, D.O. EXO

Kim Min Ha egy titokzatos figura, aki kíváncsivá tette a rajongókat D.O legújabb fotóalbumában. 기대 vagy Elvárás. Végül az Expectation Highlight Medley videóból kiderült, Kim Min Ha D.O partnere volt. EXO, aki rávette a kapcsolat édes-savanyú ízét.

Ki az a Kim Min Ha, és hogyan alakul a karrierje a dél-koreai szórakoztatóiparban? Nézzük a következő magyarázatot!

 kim_min_ha.jpg

 

1. Kim Min Ha életrajza

 • Név: Kim Min Ha
 • Születési idő: 1995. szeptember 1
 • Életkor: 28 év
 • Zodiákus: Szűz
 • Foglalkozás: színésznő és modell
 • Ügynökség: Saram Entertainment
 • Instagram fiók: @minhakim_

2. Kim Min Ha karrierútja

Kim Min Ha 2006-ban debütált színészként a Two Girls 2. évadának főszereplésével. Ezt követően aktívan szerepelt különböző drámákban, amelyek javították színészi képességeit. A Saram Entertainmenthez való csatlakozás után szárnyalt a karrier. Népszerű drámákban és filmekben kezdett szerepelni.

Az egyik dráma, amely nagy népszerűségnek örvendett, a Pachinko volt. Nemcsak a legjobb színésszel, Lee Min Ho-val állt szemben, hanem természetes és lelkes játékáért is dicsérték.

3. Kim Min Ha drámáinak és filmjeinek listája

A Kim Min Ha főszereplésével készült drámák listája:

 • Deux Yeoza 2. évad (2016)
 • Iskola 2017 (2017)
 • Dxyz (2017)
 • Partners for Justice (2018)
 • Nem rendben, de jól van (2018)
 • Pachinko (2022)


A Kim Min Ha főszereplésével készült filmek listája:

 • Tavasz után (2018)
 • Killer Swell (2020)
 • A hívás (2020)

4. Legyen videomodell Elvárások kiemelése vegyes D.O.

 Kim Min Ha megjelenése meglepetés volt azoknak a rajongóknak, akik korábban nem tudták kilétét. Kim Min Ha természetes színészi képességei azonban sikerrel vívták ki a dicséretet. Ő és D.O. imádnivaló párként mutatják be, akik szeretik egymást. Amikor azonban a dal szomorúvá válik, a történetüket is nagyon szomorúnak ábrázolják.

A kémia D.O. és Kim Min Ha is elsodorta a közönséget az általuk bemutatott történettel, amelyet D.O. dallamos hangja kísért. bájos. Megnézted a videót?

Read Read Read Read

5 legemlékezetesebb pillanat az East Blue Saga One Piece-ben

Nyitó sagaként az East Blue Saga nagyon jónak mondható. Ennek a sagának hat epikus és izgalmas íve van. Sok emlékezetes és felejthetetlen pillanat történt ebben a sagában.

Tehát a megtörtént pillanatok közül a szerző ezúttal az East Blue Saga One Piece öt legemlékezetesebb pillanatát foglalta össze. Szeretné tudni, milyen pillanatokban? Tekintse meg a következő véleményeket.

 

east_blue_saga_one_piece.jpg

 

1. Luffy kivégzése

 

Miután elveszítette Luffyval szemben, Buggy haragot tartott Luffyra. Amikor ismét találkoztak Loguetownban, Buggynak ezúttal sikerült elkapnia Luffyt. Buggy gondolkodás nélkül ki akarta végezni Luffyt azon a helyen, ahol a Kalózkirályt kivégezték.

 

Két érdekes dolog azonban történt, amikor Buggy meg akarta ölni Luffyt. Először Luffyt mentette meg egy villám, amely hirtelen lecsapott Buggyre. Másodszor Luffy elmosolyodott, amikor Buggy meg akarta ölni. Smoker maga is meglepődött Luffy arckifejezésén, és ez Gol D Rogerre emlékeztette.

 

2. Sanji előélete

 

Míg Zeff már Sanji apafigurája volt, eleinte ellenségként találkoztak. Abban az időben Zeff és legénysége megtámadta Sanji hajóját. Azonban egy erős vihar érte őket, aminek következtében Zeff és Sanji egy szigeten rekedtek.

Zeff megosztja a maradék ételt Sanjival. Miután teltek a napok, Sanji étele elfogyott. Ekkor látta, hogy Zeff nem érintette az élelmiszeres zacskóját, és el akarja lopni.

Amikor azonban Sanji kinyitotta Zeff élelmiszeres zacskóját, kiderült, hogy az tele van kinccsel. Sanji most jött rá, hogy Zeff valójában Sanjinak adta az összes ételét. Az is kiderült, hogy Zeff elveszítette az egyik lábát, megmentve Sanjit.

 

3. Luffy odaadta a szalmakalapját Naminak

 

Amikor Luffy és legénysége Don Krieggel küzdött a Baratie-nél, Nami hirtelen ellopta a Going Merry-t. Érkezéskor kiderült, hogy Namit Arlong használta. Namit Arlong megzsarolta, hogy megvásárolja faluja szabadságát.

Amikor azonban Naminak sikerült kifizetnie az adósságát, Arlong nem tartotta be ígéretét. Kétségbeesetten Nami megkérte Luffyt, hogy győzze le Arlongot. Luffy anélkül, hogy sokat mondott volna, odaadta a szalmakalapját Naminak, és felkiáltott: "TERMÉSZETES!".

 

4. Roronoa Zoro vs. Dracule Mihawk

 

Amióta először találkozott Luffyval, Zoro felfedte, hogy célja Dracule Mihawk legyőzése. Találkozásuk azonban túl gyors volt. Éppen most hajóztak a szalmakalapok az East Blue tengeren, Zoro már találkozott Mihawkkal.

Annak ellenére, hogy ismeri a határait, Zoro nem fél szembenézni Mihawkkal. Itt Mihawknak egy kis kés segítségével könnyedén legyőzte Zorot. Hiába veszített, Zoro legalább becsületesen veszített.

 

5. Shanks szalmakalapját Luffyra hagyta

 

Shanks az a figura, aki inspirálta Luffyt, hogy kalóz legyen. Luffy mindig is menő figurának tekintette Shanks-t, ezért olyan akart lenni, mint Shanks. Luffy annyira ragaszkodott hozzá, hogy csatlakozzon Shanks legénységéhez, hogy elsírta magát, amikor Shanks elhagyta Foosha Village-et.

Mielőtt azonban távozott, Shanks örökölte szalmakalapját Luffytól. Shanks kölcsönadta a kalapját Luffynak, és Luffynak vissza kellett adnia a kalapot, amikor Luffy nagy kalóz lett. Ez még nagyobb lelkesedést adott Luffynak, hogy vitorlázzon az óceánon.

Annak ellenére, hogy ritkán nevezik az egyik legjobb sagának, az East Blue Saga nagyon emlékezetes saga. Sok felejthetetlen pillanat történik ebben a történetben. Szerinted melyik pillanat volt a legemlékezetesebb az East Blue Saga-ból?

READ READ READ READ

Címkék: film, news, anime

Rihanna Popsztár Csatlakozott a filmhez The Smurf

Rihanna popsztár csatlakozott Chris Miller és Matt Landon cím nélküli Törpökhöz, mint Törpök hangja – és ő komponál majd eredeti zenét a filmhez. A Paramount Pictures a 2023-as CinemaCon különleges paneljén jelentette be.

 rihanna_joins_new_smurfs_movie.jpg

 

Tavaly jelentették be, hogy a cím nélküli Törpök film musical lesz, ami megmagyarázta, hogy Rihannát megszólaltatták a női főszereplő megszólaltatására. A modern zene egyik legbefolyásosabb hangjával rendelkező Rihanna rendszeresen reflektorfénybe kerül a zeneipar néhány legnagyobb színpadán, többek között az Oscar-gálán és az idei Super Bowlon. Dalai több tucat filmben és tévéműsorban is szerepeltek, legutóbb a Marvel Studios Black Panther: Wakanda Forever című számában, amelyhez két kislemezt adott ki.

Rihannának a színészet világa sem idegen, hiszen olyan filmekben játszott, mint az Ocean's 8 és a Valerian and the City of a Thousand Planets. A televízióban Marion Crane-t is alakította a Bates Motelben. Mindez azt bizonyítja, hogy Rihanna továbbra is sokoldalú művész, aki nagyon különböző projekteket képes kezelni. Tehát tökéletesen illeszkedne az új Törpök filmbe. S mivel a készülő animációs film egyben musical is, új dalokra is számíthatunk az énekesnőtől.

A Peyo belga képregényművész alkotta Törpök apró kék humanoid lények, akik egy elvarázsolt erdőben élnek, és gyakran meg kell védekezniük a gonosz Gargamel támadásai ellen. Kezdetben minden Törp karakter férfi volt, egészen a Törpök bemutatásáig, akit Gargamel azért hozott létre, hogy beszivárogjon a csoportba, és belülről pusztítson.

 

Ennek a szívtelen kezdetnek ellenére Törpök értékes szövetségese és a család tagja lett, ami miatt a rajongók kedvenc karakterévé és az egyik legérdekesebb törpévé vált. Bár nem sokat tudunk az új film cselekményéről, megnyugtató, hogy Törpikék lesz az egyik főszereplő, és olyan nagy sztárok adják majd a hangját, mint Rihanna.

 

Hupikék törpikék

 

A Törpök utoljára 2017-ben került a mozikba a Törpök: Az elveszett falu című animációs filmmel, amely Törpöt helyezi a történet középpontjába, és a franchise-ban a nők ábrázolásával foglalkozik. Akkoriban Demi Lovato hangoztatta a karaktert. Az új Törpök filmet a tervek szerint 2025. február 14-én mutatják be.

 

New Article New Article New Article New Article New Article 

New Article New Article New Article New Article New Article 

New Article New Article New Article New Article New Article 

New Article New Article New Article New Article New Article 

New Article New Article New Article 

Címkék: film, entertainment
süti beállítások módosítása