A film bojkottálásának küszöbén Wonka valóban jó nézettséget jegyzett a pénztáraknál

wonka_1.jpg

 A Timothee Calamet főszereplésével készült Wonka című film a Palesztina megcsúfolása körüli vita miatt bojkott előtt áll. A világ netezői azzal vannak elfoglalva, hogy bevallják, hogy lusták Wonakát nézni Timothee Calamet vitája miatt, amikor megjelent a Saturday Night Live (SNL) műsorában.

A Variety szerint azonban Wonkának sikerült 43,2 millió dollárt keresnie, és ezzel vezette a nemzetközi kasszasikert. Olvassa el még: Amikor Wonka elvesztette rajongóit Timothee Calamet bojkottja miatt Ez a Warner Bros kiadás jól indult a tengerentúlon, ahol 37 országban debütált, köztük Spanyolországban, Németországban, Mexikóban, Japánban és az Egyesült Királyságban.

A Wonka kezdeti, 11,1 millió dolláros bevétele az utóbbi országban a stúdió második legnagyobb nyitása volt az évben. Az Egyesült Államokban elért sikerei ellenére úgy tűnik, hogy Wonka nem arat túl sok sikert az ázsiai országokban.

Állítólag ez a film még mindig küzd Kínában, miután 3,2 millió dollárt keresett. Olvassa el még: Megjelent a Wonka film előzetese, a rendező kiszivárogtat érdekes tényeket Timothee Chalametről Ez a bevétel alacsonynak tekinthető, a stúdió azt állítja, hogy ezt az eredményt az influenzajárvány befolyásolhatta.

Wonka korábban kevés rajongónak számított, miután a netezők különféle negatív reakciói voltak a filmre. Az előzetes megjelenése után a Wonka bojkottjára irányuló felhívások széles körben elterjedtek, még Indonéziában is. Az átlagos netező bevallja, hogy Timothee tette miatt lusta a Wonka-filmet nézni.

A Newsweek beszámolója szerint az SNL-film a „Please Don’t Destroy” nevű vígjátékcsoport három tagját mutatja be, akik megpróbálják meggyőzni Chalamet, aki egy feltörekvő zenészt alakít, ne ugorjon a halálba. Megígérték, hogy támogatják őt a közösségi médiában, amíg meg nem tudják, hogy zenekarát "Hamas"-nak hívják, ejtsd: "Hay-mus". "Haver, nem akarok Hamasz-dalokat megosztani az Instagramon!" – kiáltott egyikük Chalametnek.

Read Read Read Read Read Read

Ezt a viccet később a közösségi médiában megjelent palesztin-barát fiókok bírálták, sokan "cionistának" nevezték a színészt. Ettől a problémától eltekintve számos Willy Wonka rajongó sem érdeklődik a film iránt Jhonny Depp távolléte miatt.

Maga Johnny Depp az eredeti karakter, aki Willy Wonkát alakította a 2005-ben bemutatott Charlie és a csokoládégyár című filmben. "Ez a film el fog bukni" - mondta egy amerikai netező az X-en. "Ez a film teljes kudarc" - kommentálta egy másik . Nézzen meg más híreket és cikkeket a Google Hírekben.

READ TO MY ARTICLE

Címkék: film, news, entertainment