3 legjobb film Tom Cruise főszereplésével

top_gun_maverick_2022.jpg

Tom Cruise Hollywood egyik leghíresebb színésze, és állítólag a Mission Impossible filmsorozat főszereplője. De nem csak a Mission Impossible, hanem számos más filmben is szerepelt. Valójában Tom Cruise jelenleg az Egyesült Államok filmiparának egyik vezető színésze. Íme a 3 legjobb film Tom Cruise főszereplésével.

 

Rain Man (1988)

 

Az Esőembert gyakran mondják a filmtörténelem egyik legjobb drámafilmjének, Tom Cruise Charlie Babbitt alakítja ebben a filmben. A Raymond Babbitt alakító Dustin Hoffman mellett a főszerepben Charlie Babbitt történetét meséli el, aki az apjától örökölte az örökséget.

https://www.progomoviesdaily.eu.org/2023/12/3-best-films-starring-tom-cruise.html

Találkozik Raymonddal, a testvérével, aki autista szindrómában szenved. Kettejük között szoros kapcsolat alakult ki, és idővel Charlie-t megérintette, hogy testvére nem csak pénzforrás.

 

Biztosíték (2004)

 

Ezt a Jamie Foxx által játszott thriller műfajú filmet 2004-ben adták le. Ebben a filmben Tom Cruise egy Vincent nevű bérgyilkos szerepét játssza. Egy Max nevű taxisofőrt bérel fel, amikor az egyik küldetését teljesíti.A feszültség és az izgalom végig jelen van a filmen, amikor Max könyörtelenül megöli számos célpontját.

Mindeközben Max azért küzd, hogy megállítsa Vincent tetteit.Ez a film alkalmas azoknak, akik szeretik a thriller műfaját.

 

Top Gun: Maverick (2022)

 

A Top Gun: Maverick a Top Gun (1986) folytatása, ennek a filmnek elképesztő történeti cselekménye van, és a minőség is sokat javult az előző filmhez képest. Több mint 30 évvel az első film eseményei után Tom Cruise ismét Pete Mitchellt vagy Mavericket játssza.

Ezúttal Pete-et kísérti a múltja, és vissza kell térnie az akadémiára, hogy megtanítsa a büntetést a hibáiért. Ez a 3 ajánlás a legjobb filmekhez Tom Cruise főszereplésével. Ha szereted ezt a rangidős színészt, a Lehetetlen küldetés mellett érdemes megnézned egy sor Tom Cruise-filmet is.

Read Read Read Read Read

Read Read Read Read Read

Címkék: film, entertainment