A Teremtő, Az emberiség háborúja és a mesterséges intelligencia szinopszisa

 Számos filmet mutattak be ma a mozik, ezek egyike a The Creator, amely egy akcióthrillerbe csomagolt sci-fi műfaj.

A Gareth Edwards által rendezett The Creator egy olyan jövőben játszódik, amelyet az emberiség és a mesterséges intelligencia vagy a mesterséges intelligencia erői közötti háború befolyásol.

the_creator.jpg

A történet egy különleges erők ügynökéről szól, akit azért toboroznak, hogy levadásszák és megöljék a Teremtőt, aki egy olyan titokzatos fegyver kifejlesztése mögött áll, amely képes véget vetni a háborúnak az emberiség elpusztításával.

Egy érdekes cselekmény mellett a The Creatorban olyan nagy nevek szerepelnek, mint John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson és Allison Janney.

Kíváncsi vagy, milyen a történet? Tekintse meg A Teremtő alábbi összefoglalóját!

A Teremtő szinopszisa

 

Joshua a különleges erők egykori ügynöke, aki felesége elvesztését gyászolja. Ezután besorozzák, hogy levadásszák és megöljék a Teremtőt.

A Teremtő egy fejlett mesterséges intelligencia építésze, aki kifejlesztett egy titokzatos fegyvert, amely képes véget vetni a háborúnak és magát az emberiséget.

Joshua és elit munkatársaiból álló csapata a mesterséges intelligencia által megszállt terület sötét szívébe utazik. Kiderült, hogy a fegyver, amit el kell pusztítaniuk, az a mesterséges intelligencia egy kisgyerek alakjában.

 

Az alkotó játékos


John David Washington, mint Joshua
Madeleine Yuna Voyles mint Alphie
Gemma Chan mint Maya
Ken Watanabe mint Aaron
Sturgill Simpson mint Drew
Allison Janney mint Howell ezredes
Ralph Ineson Andrews tábornok szerepében
Veronica Ngo, mint Kami

Okok, amiért figyelned kell a Teremtőre

 

A Teremtőt Gareth Edwards rendezte, korábban olyan sikerfilmeket rendezett, mint a Szörnyek (2010), a Godzilla (2014) és a Rogue One: A Star Wars Story (2016).

A mesterséges intelligencia használatával mostanában gyakran találkozhatunk a mindennapi életben. A Teremtő drámai történetmeséléssel mutatja be, hogyan árthat az AI az emberiségnek.

Read Read Read Read Read

Read Read Read Read Read Read

A kritikusok dicsérték a The Creatort vizuális effektusaiért, Edwards filmrendezési stílusáért, valamint az emberek és a mesterséges intelligencia közötti konfliktus időszerű és releváns bemutatásáért és ábrázolásáért.

A színészek játékát is lenyűgözőnek méltatták. A szilárd forgatókönyv, a jó rendezés és a színészi alakítás kombinációja miatt kár kihagyni A Teremtőt.