Martin Scorsese 5 ajánlott filmje a Virágos Hold gyilkosai mellett

martin_scorsese.jpg

 

A Virághold gyilkosai Martin Scorsese hollywoodi filmje, amelyet 2023. október 18-án mutatnak be az indonéz mozik. Ez a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült film az Osage törzs 1920-as években történt meggyilkolásának történetét meséli el.

Martin Scorsese híres amerikai rendező, aki számos népszerű filmet készített. Az 1942. november 17-én született férfiról ismert, hogy 2006-ban elnyerte az Oscar-díjat a legjobb rendezőnek járó The Departed című filmjéért.

A Killers of the Flower Moon mellett itt van 5 ajánlás Martin Scorsese filmjéhez.

 

Az ír (2019)

 

Az ír egy film, amelyet Charles Brandt I Heard You Paint Houses című könyvéből adaptáltak. Ez a Robert De Niro, Al Pacino és Joe Pesci főszereplésével készült film Frank Sheeren, a második világháborús veterán és az 1970-es évek New York-i bérgyilkosának életét meséli el.

====>> Read Read Read Read Read <<====

A Wall Street farkasa (2013)

 

Ez a Martin Scorsese által rendezett film Jordan Belfort történetét meséli el, akit Leonardo DiCaprio alakít. Jordan Belfort egy gazdag tőzsdeügynök, aki egy büntetőügybe keveredett, és a végén a rendőrséggel kell szembenéznie. Tetteinek végrehajtásában Jordan Belfortot Donnie Azoff (Donah Hill) segítette.

 

Shutter Island (2010)

 

Ez a 2010-ben bemutatott film Teddy Daniels történetét meséli el, akit Leonardo DiCaprio, egy amerikai rendőr alakít. Teddy Danielst bízzák meg, hogy felderítsen egy esetet a Shutter Island nevű távoli sziget elmegyógyintézetében. Ezután Teddy Danielsnek kollégája, Chuck Aule (Mark Rufallo) segítette a feladatait.

 

New York bandái (2002)

 

A New York-i bandák Martin Scorsese hollywoodi filmje, amely Amszterdam Vallon (Leonardo DiCaprio) történetét meséli el, aki visszatér a New York-i Ötpont területére. Amsterdam Vallon azt tervezi, hogy bosszút áll Bill, a Mészároson (Daniel Day-Lewis), aki megölte apját.

 

ő Aviator (2004)

 

A The Aviator című film Howard Hughes életének történetét meséli el, akit Leonardo DiCaprio alakít. Howard Hughesről köztudott, hogy OCD-je van, ami miatt a rendezettség és a tisztaság megszállottja.

Annak ellenére, hogy gyakran voltak problémái, Howard Hughesnek sikerült nagyszerű rendezővé válnia, és repülőgépeket gyártani.

Ez 5 ajánlás Martin Scorsese filmjéhez a Virágos Hold gyilkosai mellett. Jó szórakozást!

Címkék: film, Entertainment