A WONKA, Egy varázslatos csokoládégyár tulajdonosának története című film szinopszisa

 A WONKA-film Roald Dahl, a Charlie és a csokoládégyár című klasszikus gyerekkönyv bővítése. Korábban ezt a könyvet többször filmre adaptálták. A Warner Bros. Pictures egy másik megjelenést is kiadott Timothee Chalamet Willy Wonka szerepében a WONKA film előzetesében. A 2023. október 12-én, csütörtökön megjelent második előzetes további betekintést nyújt az ikonikus csokoládégyártó eredettörténetébe.

 wonka.jpg

Willy Wonka karaktere két korábbi filmben is feltűnt. Gene Wilder alakította Willy Wonkát a WILLY WONKA & A CSOKOLÁDÉGYÁR (1971) című filmben, majd Johnny Depp-et a CHARLIE ÉS A CSOKIGYÁR (2005) című filmben.

 

A WONKA-filmet Paul King rendezte, aki korábban a PADDINGTON (2014) és a PADDINGTON 2 (2017) című filmeket is rendezte. Paul King ezután Simon Rich-el írta a forgatókönyvet, aki az INSIDE OUT (2015) és a THE SECRET LIFE OF Pets (2016) című filmeket írta. Eközben ezt a filmet Luke Kelly és David Heyman készítette.

 

A WONKA egy előzményfilm, amely a korábbi filmektől eltérően Willy Wonka történetét meséli el, mielőtt egy csokoládégyár tulajdonosa lett volna. A WONKA (2023) film a musical és a fantasy műfajok felhasználásával mesél el egy varázslatos történetet. A film 2023. december 15-én kerül a mozikba. A WONKA-filmben több sztár is részt vett, köztük Olivia Colman, Jim Carter, Matt Lucas, Tom Davis és egy újonc színésznő, Calah Lane. Aki meg akarja nézni a filmet, először nézze meg az alábbi Wonka-film szinopszisát!

 

WONKA film szinopszis

 

Maga a WONKA film szinopszisa Willy Wonka fiatalkori alakjára fókuszál. Furcsa és titokzatos, hogyan lett híres csokoládékészítő. Willy Wonka, aki csokoládékészítőként mutatkozik be, elkezdi keverni a saját maga által készített csokoládét egy Calah Lane által alakított nő számára. Azonban Wonka álmának, hogy csokoládégyártó lehessen, és legyen egy csokoládéboltja, le kell győznie számos akadályt, például a piacot irányító csokoládékartellt.

 

Willy Wonka megkezdi kalandját, hogy felépítse a világ vezető csokoládégyárát. Ez a film bemutatja, hogyan ment keresztül hullámvölgyön, hogy elérje célját. Kitartásának és édesanyjának tett ígéretének köszönhetően Wonka be tudta bizonyítani, hogy a csokoládéja a legjobb. Willy Wonka folyamatos innovációjáról ismert, amely csokoládéfőzeteit ismertté tette a közönség előtt.

Read Read Read Read Read Read

A WONKA film szinopszisában bemutatott történetet nosztalgiával mutatják be. A Warner Bros. hivatalos YouTube-oldalán közzétett előzetesben a jelenet egy Oompa-Loompa jelenlétével zárul, akit Hugh Grant alakít. Ez a karakter később Willy Wonka csokiboltjának tulajdonosa lesz.

Címkék: film, Entertainment