5 legemlékezetesebb pillanat az East Blue Saga One Piece-ben

Nyitó sagaként az East Blue Saga nagyon jónak mondható. Ennek a sagának hat epikus és izgalmas íve van. Sok emlékezetes és felejthetetlen pillanat történt ebben a sagában.

Tehát a megtörtént pillanatok közül a szerző ezúttal az East Blue Saga One Piece öt legemlékezetesebb pillanatát foglalta össze. Szeretné tudni, milyen pillanatokban? Tekintse meg a következő véleményeket.

 

east_blue_saga_one_piece.jpg

 

1. Luffy kivégzése

 

Miután elveszítette Luffyval szemben, Buggy haragot tartott Luffyra. Amikor ismét találkoztak Loguetownban, Buggynak ezúttal sikerült elkapnia Luffyt. Buggy gondolkodás nélkül ki akarta végezni Luffyt azon a helyen, ahol a Kalózkirályt kivégezték.

 

Két érdekes dolog azonban történt, amikor Buggy meg akarta ölni Luffyt. Először Luffyt mentette meg egy villám, amely hirtelen lecsapott Buggyre. Másodszor Luffy elmosolyodott, amikor Buggy meg akarta ölni. Smoker maga is meglepődött Luffy arckifejezésén, és ez Gol D Rogerre emlékeztette.

 

2. Sanji előélete

 

Míg Zeff már Sanji apafigurája volt, eleinte ellenségként találkoztak. Abban az időben Zeff és legénysége megtámadta Sanji hajóját. Azonban egy erős vihar érte őket, aminek következtében Zeff és Sanji egy szigeten rekedtek.

Zeff megosztja a maradék ételt Sanjival. Miután teltek a napok, Sanji étele elfogyott. Ekkor látta, hogy Zeff nem érintette az élelmiszeres zacskóját, és el akarja lopni.

Amikor azonban Sanji kinyitotta Zeff élelmiszeres zacskóját, kiderült, hogy az tele van kinccsel. Sanji most jött rá, hogy Zeff valójában Sanjinak adta az összes ételét. Az is kiderült, hogy Zeff elveszítette az egyik lábát, megmentve Sanjit.

 

3. Luffy odaadta a szalmakalapját Naminak

 

Amikor Luffy és legénysége Don Krieggel küzdött a Baratie-nél, Nami hirtelen ellopta a Going Merry-t. Érkezéskor kiderült, hogy Namit Arlong használta. Namit Arlong megzsarolta, hogy megvásárolja faluja szabadságát.

Amikor azonban Naminak sikerült kifizetnie az adósságát, Arlong nem tartotta be ígéretét. Kétségbeesetten Nami megkérte Luffyt, hogy győzze le Arlongot. Luffy anélkül, hogy sokat mondott volna, odaadta a szalmakalapját Naminak, és felkiáltott: "TERMÉSZETES!".

 

4. Roronoa Zoro vs. Dracule Mihawk

 

Amióta először találkozott Luffyval, Zoro felfedte, hogy célja Dracule Mihawk legyőzése. Találkozásuk azonban túl gyors volt. Éppen most hajóztak a szalmakalapok az East Blue tengeren, Zoro már találkozott Mihawkkal.

Annak ellenére, hogy ismeri a határait, Zoro nem fél szembenézni Mihawkkal. Itt Mihawknak egy kis kés segítségével könnyedén legyőzte Zorot. Hiába veszített, Zoro legalább becsületesen veszített.

 

5. Shanks szalmakalapját Luffyra hagyta

 

Shanks az a figura, aki inspirálta Luffyt, hogy kalóz legyen. Luffy mindig is menő figurának tekintette Shanks-t, ezért olyan akart lenni, mint Shanks. Luffy annyira ragaszkodott hozzá, hogy csatlakozzon Shanks legénységéhez, hogy elsírta magát, amikor Shanks elhagyta Foosha Village-et.

Mielőtt azonban távozott, Shanks örökölte szalmakalapját Luffytól. Shanks kölcsönadta a kalapját Luffynak, és Luffynak vissza kellett adnia a kalapot, amikor Luffy nagy kalóz lett. Ez még nagyobb lelkesedést adott Luffynak, hogy vitorlázzon az óceánon.

Annak ellenére, hogy ritkán nevezik az egyik legjobb sagának, az East Blue Saga nagyon emlékezetes saga. Sok felejthetetlen pillanat történik ebben a történetben. Szerinted melyik pillanat volt a legemlékezetesebb az East Blue Saga-ból?

READ READ READ READ

Címkék: film, news, anime