Üdvözöljük a Sword Art Online új szélesvásznú filmprojektjében

sword_at_online.jpg

 

A Sword Art Online bejelentette, hogy visszatér legújabb anime játékfilmjébe. A játékfilmes projektről továbbra sincsenek további információk. Ez a film azonban minden bizonnyal olyan új és eredeti történeteket tartalmaz majd, amelyek nem szerepelnek a regényben.

A Sword Art Online vagy más néven rövidítése SAO Reki Kawahara (történetíró) és abec (illusztráció) könnyű regénysorozata Japánból. Maga a SAO története Kirito és barátai kalandjait járja körül egy kalandban, amelynek során számos küldetést teljesítenek a virtuális valóságos játékokban.


Az A-1 Pictures stúdió által készített animesorozat két évada 2012-ben, illetve 2014-ben került adásba, ráadásul ezt a regénysorozatot több játékcímre is adaptálták. Még ez a regénysorozat is végre megjelent Indonéziában. A sorozat filmadaptációját SAO The Movie: Ordinal Scale címmel 2017 elején mutatták be Japánban és Indonéziában.

A fenti sorozaton kívül van egy spin off is, SAO: Alternative Gun Gale Online címmel. Nem szabad elfelejteni, hogy a SAO-t egy élőszereplős drámasorozatba is tervezik adaptálni, ahol az élőszereplős projektet eladták a Netflixnek, Kirito és Asuna karakterét pedig megerősítették, hogy Ázsiából származó színészek és színésznők játsszák majd.

Ennek ellenére továbbra sincsenek további hírek az élőszereplős drámasorozat projekttel kapcsolatban. Emellett 2021. október 30-án egy játékfilm is megjelent SAO: Progresszív címmel, amelynek folytatása 2022 októberében került adásba. Maga a regény Indonéziában is megjelent.

Tekintse meg a The First Slam Dunk legújabb promóciós videóját

A Slam Dunk, amint arról korábban beszámoltunk, Takehiko Inoue népszerű kosárlabda-képregénysorozatát a tervek szerint 2022. december 3-án ismét nagyvásznú animefilmmé alakítják. Most megjelent a film promóciós videója The First Slam Dunk címmel. Tekintse meg alább a The First Slam Dunk előzetes videóját:

A The First Slam Dunk legújabb promóciós videójában a filmben szereplő szinkronszínészek felállása is bemutatásra kerül. Azt is bejelentették, hogy a The Birthday zenekar énekli a nyitó főcímdalt. Eközben a 10-FEET előadja a befejező főcímdalt, a „Dai Zero Kan”-t.

Olvassa el:

https://techplanet.today/post/welcome-the-latest-wide-screen-film-project-from-sword-art-online
https://theamberpost.com/post/project-from-sword-art-online-has-been-announced
https://techplanet.today/post/welcome-the-latest-wide-screen-film-project-from-sword-art-online

A Slam Dunk Takehiko Inoue kosárlabda témájú képregénye. Ebben a képregényben Hanamichi Sakuragiról mesél, aki csalódott, mert a lányok mindig elutasítják. Mígnem egy napon középiskolás korában találkozott Haruko Akagival, aki felajánlotta neki, hogy csatlakozzon a Shohoku High School kosárlabdaklubjához. Hogy felkeltse Haruko figyelmét és varázsát, Hanamichi csatlakozik a Shohoku High School kosárlabdaklubjához is, és továbbra is megbízható kosárlabdázóvá kovácsolja magát, ahol zseninek mondja magát.

Maga a Slam Dunk Japánban jelent meg 1990-1996 között. Ez a képregény korának egyik legnépszerűbb képregénye, ezért úgy vélik, hogy növeli a kosárlabda népszerűségét a 90-es években a japán fiatalok körében. Ez a siker tette ezt a képregényt animévé adaptálva 1993-1996-ban, ahol az anime akkoriban is meglehetősen sikeres és népszerű volt. Indonéziában a Slam Dunk kiadta képregényét az Elex Media gondozásában, az animét pedig a TV7 (jelenleg TRANS7) és az RCTI is bemutatta. Magában Japánban is nemcsak sorozatos formában kering az anime, hanem 4 alkalommal játékfilm is készült belőle. Állítólag a Slam Dunk a hongkongi film, a Jay Chou főszereplésével készült Kung Fu Dunk inspirációja is.