Lupita Nyong'o a Spinoff A Quiet Place főszereplője

lupita_nyong_o_targeted_to_star_in_spinoff_a_quiet_place.jpg

Lupita Nyong'o célja, hogy csatlakozzon az A Quiet Place univerzumhoz. A pletykák szerint az utolsó stádiumban van az első nap egyik fő sztárjaként, az A Quiet Place (2018) spinofffilmben. Amint arról a Hollywood Reporter kedden (1.11.) beszámolt, az A Quiet Place spinoff Lupita Nyong'o egyik legújabb projektje lesz a Black Panther: Wakanda Forever főszereplésével, amely a tervek szerint november 11-én kerül adásba.

Lupita Nyong'o karakterével kapcsolatban azonban nincs további információ az Egy csendes hely: Első nap című filmben. A produkciós csapat a tervek szerint 2024. március 8-án kerül bemutatásra a film cselekményéről is.

Az A Quiet Place: Day One című filmet a Disznó című filmjéről ismert Michael Sarnoski rendezi John Krasinski sztoriötlete alapján. A film producere Michael Bay, Andrew Form és Brad Fuller is lesz a Platinum Dunes révén.

Olvassa el még: Felülvizsgálat Black Adam [2022]

A film az előző két filmben, az Egy csendes helyben és a Csendes hely II. részében szereplő poszt-apokaliptikus univerzumra tér ki. Amint arról a Deadline is beszámolt, a legújabb film nem az előző két film folytatása, és John Krasinski ötletein alapul.

A The Universe A Quiet Place című filmet John Krasinksi készítette 2018 óta. Az első film egy elszigetelt család történetét meséli el, aki kénytelen csendben élni, mert vannak olyan lények, akik nagyon érzékenyek a hangokra.

 Újoncként a thrillerek világában az A Quiet Place debütált, amely sokkolta a közvéleményt. Úgy tartják, hogy a film képes megérinteni az emberek emberi oldalát, bátran szerepeltet egy siket színésznőt, miközben továbbra is heves feszültséget mutat be.

Olvassa el még: Felülvizsgálat Il Boemo [2022]

Az A Quiet Place emellett 340 millió dollár bevételt hozott a világ jegypénztáraiból. Emily Blunt, mint az egyik főszereplő, elnyerte a Screen Actors Guild Awards legjobb női mellékszereplő díját is.

Krasinski, aki Bryan Woods-szal és Scott Beckkel közösen írta az első filmet, szintén színpadra lépett, hogy átvegye az Írószövetség eredetijét.

A szívélyes fogadtatás az A Quiet Place-t a Csendes hely II. részében folytatta, amely az Abbott család erőfeszítéseit meséli el, hogy túlélje egy éles hallású szörnyeteg támadását. Megpróbálnak túlélni a komfortzónájukon kívül, és rájönnek, hogy a hangok elnyomása már nem a túlélés módja.

Az A Quiet Place Part II-nek sikerült újjáélesztenie az amerikai jegypénztárakat a premier hetében. A poszt-apokaliptikus thriller fantasztikus bevételre tett szert, három nap alatt 48 millió USD-t vagy 686 milliárd Rp-nek megfelelő összeget.

Millie Bobby Brown felfedte a legnehezebb jelenetet az Enola Holmes 2 forgatása közben

 

Millie Bobby Brown visszatért az Enola Holmes 2 című film főszerepébe. Ennél a második filmnél a brit színésznő felfedte a forgatás legnehezebb jelenetét. Bobby Brown szerint a legnehezebb forgatási folyamat az volt, amikor a női munkások sztrájkjelenetéhez készítettek képeket.

"A sztrájkjelenet volt talán a legnehezebben eligazodható jelenet, és koreografálták, hogy meghatározzák, hol álljon mindenkinek, és hogyan engedte Enola ragyogni ezeket a nőket anélkül, hogy megpróbálta volna hitelt venni" - mondta Millie Bobby Brown egy csütörtöki virtuális interjúban (2020. 27. 27.). 10). Millie Bobby Brown nem akarja, hogy Enola karaktere uralja a női munkásokat, akik megpróbálnak az igazságért küzdeni.

Olvassa el még: Felülvizsgálat Za vším hledej ženu [2022]

Emellett tisztelegni akart azon nők előtt is, akik 1888-ban az angliai Londonban vagy a Matchgirls' Strike néven ismert eseményen sztrájkoltak. "Igazságot akarunk tenni azoknak a nőknek, akik valóban összetörtek, és volt bátorságuk elhagyni a gyárat" - mondta Bobby Brown. "Tehát volt egy kis nyomás, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a jelenet tökéletes és a megfelelő módon készült."

Millie Bobby Brown számára ez az esemény utat nyitott a nők számára. "Minden nap imádkozom, hogy a nők jobb lehetőségekhez és oktatáshoz juthassanak, és megvalósíthassák álmaikat" - tette hozzá Bobby Brown. Az Enola Holmes 2 az eredeti Netflix-film folytatása. Millie Bobby Brown vélhetően játssza a főszereplőt, Enola Holmes-t, aki a híres nyomozó, Sherlock Holmes húga.

Olvassa el még: Felülvizsgálat Black Adam (2022)

Magát Sherlock Holmes karakterét Henry Cavill színész alakítja. Kettőjükön kívül a filmben Louis Partridge, Helena Bonham Carter, Adeel Akhtar, Susie Wokoma és Hannah Dodd is szerepel. Az Enola Holmes 2 Enola történetét meséli el, aki magándetektívként kezdte pályafutását. Az első általa kezelt ügy egy gyufagyárban dolgozó női eltűnésről szólt.

Amikor megpróbálja megoldani az esetet, Enola rájön, hogy nem tud egyedül dolgozni. Megfogta a hozzá legközelebb állók, köztük Sherlock Holmes kezét is, hogy segítsenek neki. Az Enola Holmes 2 premierje november 4-én lesz a Netflixen.

Címkék: film, news, entertainment