Selena és Hailey együtt fotóznak az Akadémia Múzeum gáláján

selena_and_haileyu_baldwin.jpg

Nemrég a közvéleményt meglepte két híresség Selena Gomez és Hailey Baldwin találkozása. Selena és Hailey még az első közös fotójukat is elkészítették, miután találkoztak az Academy Museum gáláján, szombaton (10. 15.). Selena és Hailey nem is habozott megölelni egymást. Mindketten boldogan mosolyogtak, mintha soha semmi rossz nem történt volna közöttük.

A Selena és Hailey közelségéről készült fotók bizonyítják, hogy kapcsolatuk rendben van. Mint ismeretes, a régi pletykák szerint Selena és Hailey veszekednek. Ennek az az oka, hogy Hailey eljegyezte Justin Biebert, és férjhez ment nem sokkal azután, hogy férje közel áll Selenához. Ennek eredményeként olyan pletykák keringtek, amelyek szerint Hailey kiragadta Justint Selena karjából.

Olvassa el még: Felülvizsgálat Za vším hledej ženu (2022)

Ennek ellenére Hailey a közelmúltban határozottan elvetette a kérdést. Bevallotta, hogy egyáltalán nem ragadta el Justint Selenától. Másrészt Hailey azt állítja, hogy a kapcsolata Selenával rendben van. Érdekes módon felesége és volt szeretője találkozását Justin pozitívan fogadta. Justin reakcióját egy közeli forrás fedte fel. A forrás szerint Justin örül, hogy Selena és Hailey képes továbblépni és békét kötni a múlttal.

"Justin nagyon örül annak, hogy ők (Selena és Hailey) tovább tudnak lépni, és békét köthetnek a múlttal" - mondta egy bennfentes az Entertainment Tonightnak. A forrás azt is elárulta, hogy Selena és Hailey miért készítettek közös fotót. Selena és Hailey is meg akarják mutatni a közvéleménynek, hogy elfelejtették múltbeli sebeiket, és elégedettek az életükkel.

Olvassa el még: Felülvizsgálat Běžná selhání (2022)

"Selena és Hailey nagyon menők voltak az Akadémia Múzeum gáláján. Mindketten továbbléptek, és boldogok a saját életükben" - mondta egy bennfentes. "Meg akarják mutatni a világnak, hogy nincs többé sérelem vagy rossz érzés köztük."

 

Tagadja, hogy nem jönnek ki egymással, Selena Gomez és Hailey Baldwin megölelik egymást

 

Megdöbbentő hír érkezett két hollywoodi hírességtől, Selena Gomeztől és Hailey Baldwintől. Ennek oka az, hogy Selenáról és Hailey-ről készült fényképeket terjesztenek olyan pletykák közepette, amelyek azt mondják, hogy nem jönnek ki egymással.

Köztudott, Selenát és Hailey-t azzal gyanúsítják, hogy riválisok. Ennek az az oka, hogy Hailey nem sokkal férje és Selena kapcsolatának vége után férjhez ment Justin Bieberhez. Ennek eredményeként a régi pletykák kilógnak, ha Hailey elragadja Justint Selenától. Hailey azonban nemrégiben elvetette azt a kérdést, hogy nem jött ki Selenával. Azt is tagadta, hogy kiragadta Justint Selena karjából. Másrészt Hailey azt állítja, hogy a kapcsolata Selenával rendben van.

Olvassa el még: Felülvizsgálat Cirkus Maximum (2022)

Selena és Hailey jó kapcsolatát az Akadémia Múzeumi Gála rendezvényén, szombat este (10. 15.) egy harmonikus portré bizonyítja. Ez a lehetőség volt az első pillanat Selena és Hailey számára, hogy közös fotót készítsenek, miután hosszan tartó vita pletykái voltak. Selena és Hailey fotóit egy Tyrell Hampton nevű fotós készítette. A képen Selena és Hailey egyáltalán nem tűnnek kínosnak, és gyönyörűen mosolyognak.

Selena és Hailey is megölelték egymást, amikor találkoztak. Ebből az alkalomból Selena és Hailey hozzáillő fekete ruhát viseltek. Mindketten gyönyörűek és elegánsak voltak az Akadémia Múzeum Gáláján. Az egyik fotón még az is látható, amint Selena bal karját Hailey lába köré fonja. Selena és Hailey még közeli barátként ültek és ittak egy asztalnál.

\Olvassa el még: Felülvizsgálat Civilizace - Dobrá zpráva o konci světa (2022)

Ezek a fotók bizonyítják, hogy Selena és Hailey kapcsolata rendben van. Selena és Hailey is úgy tűnik, hogy elfelejtik a múltat. Selena és Hailey is remélik, hogy rajongóik kijönnek egymással, és nem terjesztenek gyűlöletet egymással. Számos híresség kolléga is lelkesedéssel nézte meg Hailey és Selena portréját.

Címkék: news, entertainment