Yahya Abdul-Mateen II-t kinevezték Wonder Man-nek az MCU-sorozathoz

 Yahya Abdul-Mateen II megerősítette, hogy csatlakozik a Marvel Cinematic Universe-hez (MCU) a Wonder Man című sorozatos projekthez. Szuperhős karaktert alakít majd, igazi néven Simon Williams.

A Variety értesülései szerint a Wonder Man-t Destin Daniel Cretton rendezi majd. Korábban ő rendezte a Shang Chi-t és a The Legend of the Ten Rings-t (2021), és kinevezték a Bosszúállók: A Kang-dinasztia (2025) rendezőjének.

A Cretton a Wonder Man sorozat írócsapatának vezetőjeként Andrew Guesttel fog együttműködni. Guest számos népszerű sorozat alkotója, a Brooklyn Nine-Nine-től a Community-ig.

Olvassa el még: Áttekintés Black Adam (2022) Celý Film

A Marvel Studios azonban még nem jelentette be a Wonder Man műsortervét. A stúdió a sorozathoz csatlakozó többi színész felállását sem közölte.

A Wonder Man karakter először a Marvel Comicsban jelent meg a Bosszúállók 1964. októberi számában. A szuperhős karaktert Stan Lee alkotta meg Jack Kirbyvel és Don Heckkel.

A képregényes változatban Williams egy óriáscég tulajdonosának, a Williams Innovationsnak a fia. A cég azonban megszűnt, mert nem tudta felvenni a versenyt a Stark Industries-szel.

Olvassa el még: Áttekintés Můj otec, kníže (2022)

Egyelőre nincs riválisa, Fekete Ádám továbbra is uralja az amerikai jegypénztárakat
Williams ezután kétségbeesetten vágyott Zemo báróra bosszút állni. Zemo szuperképességeket is adott Williamsnek, hogy beszivárogjon a Bosszúállók tagjaként, hogy elárulja őket.

Ehelyett azonban a Bosszúállók elkötelezett tagja lett, hogy megalapítsa a West Coast Avengers nevű alegységet. Williams még az életét is hajlandó volt feláldozni, pedig végre feltámadt, hogy teljes értékű szuperhős legyen.

A Wonder Manről ismert, hogy az ionenergiához kapcsolódó szuperképességekkel rendelkezik. Ez az energia emberfeletti erővel bír ahhoz, hogy nagy sebességgel tudjon futni.

Olvassa el még: Áttekintés Il Boemo (2022)

Számos emberfeletti képességgel is rendelkezik a testében terjedő ionenergiának köszönhetően. Némelyikük, az emberfeletti érzékszervek, immunisak arra, hogy természetes úton meggyógyuljanak.

Ráadásul Simon Williams alapvetően átlagon felüli intelligenciával is rendelkezik. Korábban kaszkadőrként dolgozott, és karrierje tovább emelkedett, és hollywoodi színész lett.

Eközben Yahya Abdul-Mateen II kiváló színész, aki különböző hollywoodi filmekben és sorozatokban szerepelt. Még különböző univerzumokból származó szuperhősfilmekben is feltűnt.

Olvassa el még: Áttekintés Utama (2022)

Korábban az Aquaman (2018) című filmben játszotta Fekete Mantát, Aquaman (Jason Momoa) ellenségét. Az Aquaman and the Lost Kingdom (2023) folytatásában is megismétli gonosz szerepét.

A 36 éves színész korábban Cal Abraham, azaz Dr. Manhattan a Watchmen című szuperhős sorozatban (2019). A Yahya Abdul-Mateen II elnyerte a 2020-as Emmy-díjat is a kiváló mellékszereplő kategóriában korlátozott sorozatok vagy filmek kategóriába