Zendaya és Tom Holland egyedülálló randevúja a párizsi Louvre-ban

Zendaya Coleman és Tom Holland híres párost nemrégiben elkapták egy randevún Párizsban, Franciaországban. A közösségi médiában keringő több videón és fotón látható, hogy a szerelmesmadarak a híres párizsi múzeumba, a Louvre Múzeumba látogatnak.

Ebből az alkalomból Tomot és Zendayát egy idegenvezető kísérte. Úgy tűnt, Tom és Zendaya figyelmesen hallgatta a kalauz magyarázatait és útmutatásait. Érdekes módon úgy tűnt, hogy a pár mindig egymás kezét fogta, mintha nem akarna távol lenni egymástól. Tomot a párizsi Louvre-i körútjuk során látták a barátnőjét fogni.

A Louvre látogatóit félrevezette a pár érkezése. Tom hosszú, fekete-fehér csíkos inget visel fekete nadrággal kombinálva. Eközben Zendaya lezsernek tűnt egy fehér ingruhában.

Olvassa el még: Review Black Adam (2022)

Tom és Zendaya randevúja ezúttal meglehetősen egyedi, mert úgy döntenek, hogy történelmi helyeket keresnek fel, ahelyett, hogy romantikus vacsorát fogyasztanának el egy elegáns étteremben. Zendaya és Tom is nem habozott nyilvánosan kiköpni intimitását.

A hírek szerint Tom és Zendaya látogatása a párizsi Louvre-ban a múlt hét szombatján (10. 8.) történt. Párizsban, Franciaországban tett látogatásuk pillanatát ritka pillanatnak nevezték. Ennek oka az, hogy ez a pár köztudottan ritkán köpködi ki intimitását nyilvánosan.

Zendaya még 2022 júniusa környékén is felfedte, hogy miért nem volt hajlandó kiköpni intimitását a közösségi médiában. Zendaya szerint túl sok álhír keringett a közösségi médiában, köztük olyan pletykák, hogy terhes Tom Holland leendő gyermekével.

Olvassa el még: Szinopszis Black Adam (2022)

"Lásd most, ezért maradok távol a Twittertől. Csak kitalálok dolgokat ok nélkül... minden héten" - írta Zendaya az Instagram Story-jában, miközben a netezők tweetjeit közölték, akik Tom Holland gyermekétől terhesnek nevezték.

Tom viszont a közelmúltban egy kis szünetet tartott a közösségi médiában. Ezt a "Pókember" színész teszi meg mentális egészségének megőrzése érdekében.

Dua Lipa végre megnyílik a randevúzási hírekről Trevor Noah-val

 

A gyönyörű és tehetséges zenészről, Dua Lipáról a közelmúltban azt pletykálják, hogy Trevor Noah műsorvezetővel randevúz. A randevúzási hírek azután jelentek meg, hogy Dua és Trevor intim kapcsolatba kerültek New Yorkban, az Egyesült Államokban.

A paparazzik elkapták Duát és Trevort, amint egy egyszerű vacsorát a Miss Lily's nevű étteremben East Village-ben. A DailyMailnek is sikerült találni mindkettőjük számára egy intim pillanatot. Kettejük gesztusai és viselkedése olyan bensőséges, mint a szerelmesek.

Emiatt Trevor és Dua széles körben pletykák szerint randevúznak. Dua és Trevor meghitt pillanata szerda (9. 28.) este történt. A keringő fotón Trevor egy pillanatban úgy tűnt, hogy puszit és meleg ölelést adott Duának.

Olvassa el még: Dua Lipa With Trevor Noah

Most úgy tűnik, Dua tisztázza a keringő híreket. Beismerő vallomást tett, mintha el akarná utasítani a Trevor Noah-val való románcáról szóló pletykákat. Ennek az az oka, hogy Dua nyíltan kijelentette, hogy még mindig egyedülálló, miután elvált Anwar Hadidtól, Gigi Hadid nővérétől és Bella Hadidtól.

Dua azt mondja, még mindig élvezi az egyedüllétet. Azáltal, hogy egyedülálló, Dua úgy érzi, egyre jobban képes szeretni önmagát. Úgy tűnt, Dua vallomása azt jelezte, hogy elutasította a hírt, miszerint Trevorral jár.

"Nagyon jó egyedül lenni, csak magamra gondolni, és egy kicsit önzőnek lenni, amire soha nem volt lehetőségem" - mondta Dua. "De ha találsz valakit, aki igazán meglágyít és megnyugtat, az óriási változást jelent!"

Eközben maga Trevor nem beszélt a Duával való randevúzási pletykákról. Az is köztudott, hogy most vált el volt szeretőjétől, Minka Kellytől.

Címkék: news, entertainment