Margot Robbie kommentálta Lady Gaga szereposztását Harley Quinn szerepében a Joker 2-ben

margot_and_lady_gaga.jpg

Lady Gaga énekesnőt a "Joker", a "Joker 2" folytatásában vagy a "Joker: Folie a Deux" címmel jelölték meg. Itt Harley Quinnt fogja játszani.Tudniillik, mivel az élőszereplős DC multiverzum az évek során apályt és dagályt mutat, volt néhány tagadhatatlan fénypont, köztük Margot Robbie Harley Quinn szerepében.

Az „Suicide Squad”, a „Birds of Prey” és a „The Suicide Squad” című filmekben Robbie-t antihősként ábrázoló alakítása a kritikusok és a rajongók részéről egyaránt dicséretes kritikákat kapott, és egyes rajongók az egyik legerősebbnek tartották.

Olvassa el még: Felülvizsgálat THE INFERNAL MACHINE (2022)

Így kétségtelenül, amikor bejelentették Gaga szereposztását, mint Harley Quinn a "Joker 2"-ben, egészen meglepő hír lett. Robbie is hozzászólt a castinghoz. Az MTV Newsnak adott közelmúltbeli interjújában Robbie kifejezte izgatottságát a Harley alternatív ábrázolása miatt, részben azért, mert megmutatja, milyen erős a karakter.

"Ez nagyon boldoggá tesz, mert az elején azt mondtam, hogy csak Harley Quinnt akarom, hogy legyen az egyik ilyen karakter" - mondta. – Mint ahogy Macbeth vagy Batman. Szerinte remek emberek azok a színészek, akik lehetőséget kapnak fontos figurák eljátszására. Mint Cate Blanchett, aki I. Erzsébet királynőt alakította az Erzsébet: Az aranykorban.

Olvassa el még: Felülvizsgálat SPOLU (2022)

„Olyan ez, mintha valaki Batmant játszaná, vagy valaki Macbethet” – folytatta. "Sok esetben úgy éreztem, hogy akár női karakterek, I. Erzsébet királynő, megtiszteltetés számomra. Úgy éreztem: "Hűha! Cate Blanchett játssza I. Erzsébet királynőt".

Megkönnyebbülést is érzett, amikor sikeresnek tartották Harley karakterének felépítésében. "Megtiszteltetés, hogy olyan erős alapokra építhetek, hogy Harley mostantól azon karakterek közé tartozhat, akiket más színészek is eljátszhatnak."

Keanu Reeves felfedi a Dream MCU szuperhősét, akivel játszani akar

 

Keanu Reeves nagyon népszerű név lett a hollywoodi filmiparban. Rengeteg akciófilmben szerepelt, de egyes rajongók furcsának találják, hogy a szupersztár még nem csatlakozott a jelenleg bővülő Marvel vagy DC szuperhősligához. A rajongók sok pletykával spekuláltak arról, hogy csatlakozik egy franchise-hoz, de ez nem bizonyított. Legutóbb a "Szuperállatok ligája" című filmben hangoztatta Batmant.

Miközben megjelent a Jimmy Kimmel Live-ban, hogy új képregényéről, Brzrkrről beszéljen, elárulta a rajongóknak, hogy melyik Marvel szuperhőst szeretné eljátszani. "Lehet, hogy elveszítem a stréber természetemet, ahogy öregszem, de fiatalabb koromban eléggé geek voltam a képregényekkel."

Olvassa el még: Felülvizsgálat BLONDÝNKA (2022)

Kimmel később így válaszolt: "Úgy érzem, amikor gyerek voltál, képregény-geek voltál, de akkor 50 éves vagy, és szereted a képregényeket, geek vagy." Keanu nevetett, majd bevallotta: "Oké! Geek leszek." Továbbá azt is megkérdezték tőle, hogy melyik Marvel karaktert szeretné eljátszani. "A 10 évesem azt akarja, szerintem valószínűleg Szellemlovas akar lenni" - válaszolta Reeves.

Nem titok, hogy a Marvel főnöke, Kevin Feige többször is beszélt a színésszel az MCU esetleges megjelenéséről. Reeves nagyon nagyra értékeli a Marvel-filmeket, és azt mondta: "Nagyon klassz. Szerintem az, ahogy a Marvel-filmek fejlődtek és milyenek most, teljesen látványos, és nagyon szórakoztató lenne részese lenni azt."

Eközben a közelmúltban olyan színészek, mint Ryan Gosling és Norman Reedus érdeklődtek a Marvel szuperhős eljátszása iránt. Korábban, élőszereplős filmekben Nicolas Cage színész játszotta Szellemlovast két filmben, de a karakter újraformálása még messze van, és Reevesről úgy gondolják, hogy tökéletesen passzol hozzá.

Címkék: film, news, entertainment