Elizabeth Olsen szégyen, amikor eszébe jut a Marvel mozi univerzum forgatása

 elizabeth-olsen-.jpeg

 

A Scarlet Witch-et, azaz Wanda Maximoffot alakító színésznő, Elizabeth Olsen kínosnak és szórakozottnak érzi magát, amikor elképzeli, hogy jeleneteket forgat a Marvel Cinematic Universe-ból (MCU). Wanda Maximoffként Olsen legalább hat MCU-filmben vett részt, és egy különleges sorozatban, amely a Visionnal készült történetére összpontosít, a WandaVision a Disney+-on.

Olsen úgy érezte, hogy sok minden nagyon nevetséges volt, amikor elképzelte ezeket a jeleneteket a díszleten kívül. "Ez nevetséges. Annyi nevetséges dolog. Mindig abban reménykedem, hogy egyszer csak kiadnak egy filmváltozatot speciális effektusok nélkül, mert meg fogod tudni, milyen nevetséges ez" - mondta Olsen a Variety-nek, amely hétfőn jelent meg (3/10).

Olvassa el még: Review KDE ZPÍVAJÍ RACI (2022)

És milyen látványos munka volt az elkészítésében. Konkrétan Olsen megemlíti, hogy a komoly és drámai jelenetek olyan jelenetek, amelyek szerinte elégségesek ahhoz, hogy megborzongjon a szégyentől és a szórakozástól.

"Kár ilyen dolgokat filmezni. Mert olyan, mintha az egész világ tőled függne, hogy megcsinálod" - mondta Olsen.Az egyik jelenet, amelyre Olsen rámutat, az a jelenet, amikor a Vision karakter (Paul Bettany) - aki Wanda partnere volt az MCU-ban - drámaian meghalt a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

Olvassa el még: Review TO NIC, DRAHÁ (2022)

"Ez volt az egyik utolsó dolog a forgatási folyamatunkban" - magyarázza Olsen, és leírja, milyen nehéz és kínos volt a jelenet. Nagyon jól érzem magam vele, mint színész, ha egy kicsit improvizálnunk kell a jelenetben" - folytatta Olsen.

"Megpróbáljuk megtalálni őt, miközben a Russo testvérek mindig vezetnek minket" - zárta szavait. Korábban Olsen Wanda Maximoff szerepét az MCU-ban a főnök, Kevin Feige fedte fel, különösen a Doctor Strange című filmben játszott létfontosságú szerepe után az őrület multiverzumában.

Olvassa el még: Review PÁRTY HÁRDER: SUMMER MASSACRE (2022) 

Feige kijelentette, hogy később még van mit felfedezni Wandától. arról is gondoskodik, hogy bármi megtörténhessen az MCU többuniverzumú terében.

"Valójában még mindig sok a felfedeznivaló. Még mindig nem érintettük meg a történet lényegét belőle, mint a képregényekben" - mondta Kevin Feige a Varietynek egy ideje.

Olvassa el még: Review JAN ŽIŽKA (2022)

Kevin Feige garantálja, hogy nagyon örül, hogy Elizabeth Olsennel dolgozhat együtt. Csak arra kérte a közönséget, hogy várja meg a többuniverzum történetének folytatását, amely jelen lesz az MCU következő fázisaiban.

"Örülök, hogy még 100 évig Lizzie-vel [Elizabeth Olsen] dolgozhatok, ha tehetjük. Egy multiuniverzumban bármi megtörténhet! Tovább kell várnunk" - mondta Feige.

Címkék: news, entertainment