Brad Pitt és Emily Ratajkowski randevúzási pletykákat vált ki az utazás után

Megdöbbentő hír érkezett két amerikai hírességtől, Brad Pitttől és Emily Ratajkowskitól. Hogy ne, Brad Pitt és Emily hirtelen randevúzási pletykákat robbantottak ki, miután többször is feljelentették őket az úton. Egy bennfentes azonban felfedi a hatodik oldalnak, hogy nem randevúznak. Megerősítette azonban, hogy Brad Pitt és Emily többször is együtt jártak. Sajnos a forrás azt mondta, Brad Pitt nem járt senkivel.

 

Index - FOMO - Brad Pitt és Emily Ratajkowski nem szeretné elsietni

 

"Az emberek egy ideje ezen spekulálnak. Brad nem jár senkivel. Néhányszor látták őket együtt, ennyi" - mondta a forrás. Eközben egy másik forrás augusztusban azt mondta az OK! A magazin, hogy Brad Pitt randevúzni hívta Emilyt. Állítólag az egyik gyermek édesanyja is elfogadta Brad Pitt szerelmét.

Emily állítólag csodálja Brad Pitt alakját. Elmondása szerint Brad vicces férfi, aranyos és kedves a nők számára. "Kikérte, és a lány igent mondott. Mindig is aranyosnak tartotta Bradet, és abból, ahogy látta, miben lehet kételkedni?" – magyarázta egy másik forrás.

Olvassa el még: Felülvizsgálat BANGER. (2022)

Eközben sem Brad Pitt, sem Emily nem beszélt arról a hírről, hogy randevúznak. Egyes netezők szerint azonban a kettő megfelelő és harmonikus, tekintve, hogy Brad Pitt és Emily is egyedül vannak.

Köztudott, hogy Emily és férje, Sebastian Bear-McClard elváltak. Az elválás azután történt, hogy Sebastiannak egy másik nővel volt viszonya. Emily csalódott volt, és úgy döntött, hogy elválik férjétől, akivel négy évig volt házas.

Emily és férje egy év után elváltak, amikor üdvözölték első gyermeküket. Emily különválását az Entertainment Tonighthoz közel álló forrás megerősítette. "Emily alkalmazkodik ehhez a változáshoz, és azt tervezi, hogy hamarosan beadja a válókeresetet" - mondta a forrás.

Köztudott, hogy Emily és férje 2018-ban házasodtak össze először. Három évvel később Emily és Sebastian megszületett első gyermekük, Sylvester Apollo Bear. Köztudott, hogy Brad Pitt elvált volt feleségétől, Angelina Jolie-tól.

Simu Liu bevallja, hogy most élt át egy szakítást, és ez kihat a mentális egészségére

 

Simu Liu kínai kanadai színész nemrég érdekes vallomást tett mentális egészségéről. A Dreamforce tech sajtótájékoztatóján Sans Franciscóban adott interjúban Simu-t a mentális egészségi állapotáról kérdezték.

A Shang-Chi és A tíz gyűrű legendája című film sztárja szerint mentális egészsége jó állapotban van. Simu bevallotta, eléggé fáradtnak érezte a rutinját.

Simu azonban azáltal, hogy megtanulja továbbra is fontossági sorrendbe állítani magát, lassan megtalálja a boldogságot. Simu emellett elmondta, hogy a terápia és a rajongók és szerettei támogatása segített stabilizálni mentális egészségi állapotát.

"Jól vagyok, jól vagyok. Megtanulok rangsorolni magam. Egyre jobban érzem magam a terápiában és a támogatásban. Ez tényleg csak arra emlékeztet, mennyire fáradt vagyok" - mondta Simu.

Olvassa el még: Filmkritika BANGER. (2022)

Érdekes módon Simu felfedte azokat az okokat, amelyek kiválthatták őt, hogy mentális egészségügyi problémákat tapasztaljon. Még Simu is úgy érezte, hogy nincs abban a helyzetben, amit szeretett volna, annak ellenére, hogy tehetséges színészként ismerték.

A 33 éves színész véletlenül felfedte szerelmi életét is. Simu nyíltan bevallotta, hogy most élt át egy szakítást. Valószínű, hogy Simu nagyon lehangolt. Simu ennek ellenére kitart amellett, hogy állapota most már rendben van.

„Voltak olyan pillanataim, amikor az álmomat élem, és nem úgy érzem, hogy ott vagyok, ahol lennem kell, hogy magammal lehessek” – mondta Simu. "Én is egy szakításon megyek keresztül. Lehet, hogy ez is közrejátszott ebben. De nem baj, jól leszek."

Simu vallomása pletykákat váltott ki Jade Bender színésznővel való kapcsolatának végéről. Az ok az, hogy néhány hónappal ezelőtt Simu és Jade állítólag randevúztak.

Olvassa el még: Szinopszis BANGER. (2022)

A randevúzási pletykák azután kerültek napvilágra, hogy Simu-t és Jade-et egy nyugat-hollywoodi étteremben találták meg egy ideje. Feltételezik, hogy épp most fejezték be a közös vacsorát, miután észrevették őket, amint ugyanabban az autóban hagyják el az éttermet.

Még Simu is utalt rá, hogy Jade-del a nyilvánosság elé lép. Ennek oka az, hogy Simu-t Jade-et tartotta a Netflix 2022-es ESPYS vörös szőnyegén. Simu és Jade sem habozott, hogy üdvözölje a médiastábot a hollywoodi Dolby Színházban tett látogatásuk során.

Címkék: Entertainment, News