Hugh Jackman visszatér Wolverine szerepébe a Deadpool 3-ban

 Végre megjelent egy régóta várt jó hír. Hugh Jackman ismét megismétli Wolverine szerepét a Deadpool 3-ban Ryan Reynolds mellett. Régóta keringenek a pletykák, miszerint Jackman egy napon Logan után visszatérhet Rozsomák szerepébe. És most már határozottan megválaszolták.

Hugh Jackman Was Once About To Be Deported From The US But Wolverine Came  To Save The Day!

Reynolds hivatalosan bejelentette, hogy Jackman's Wolverine visszatér a "Deadpool 3"-ban, amely hivatalosan 2024. szeptember 6-án kerül a mozikba. A megerősítést egy videó adja, amelyben Reynolds azzal viccelődik, hogy fogalma sincs, mi az a "Deadpool 3".

Reynolds azt mondja, hogy a 2018-as „Deadpool 2” óta eltelt évek alatt mélyre ásott, hogy újabb sikeres részt hozzon a szeretett Marvel franchise-ba. Végül (tréfásan) bevallja, hogy eddig kifogyott az ötletekből, a nézők pedig láthatják, ahogy Jackman sétál a háttérben.

Olvassa el még: BANGER. (2022) Celý Film

A videó azzal ér véget, hogy Reynolds azt mondja, hogy volt egy ötlete, és ő adta elő az ötletet Jackmannek. Jackman, aki meghallotta az ajánlatot, beleegyezett, hogy visszatér Wolverine szerepében a Deadpool 3-ban. Miután megerősítették, hogy Wolverine visszatért a "Deadpool 3"-ba, Jackman lett Reynolds első megerősített színésztársa. Ez azt is jelenti, hogy Jackman végre lehetőséget kap, hogy csatlakozzon az MCU-hoz.

Korábban azt mondta, hogy szívesen csatlakozna az univerzumhoz Wolverine néven, és kapcsolatba lépne a Vasemberrel. Mindenesetre Jackman újra Wolverine-t játszik a Deadpool 3-ban az egyik legjobb hír, amit sokan reméltek. A 20th Century Fox eredeti X-Men sorozatának sztárjaként Jackman csaknem két évtizeden át játszotta Wolverine-t, mielőtt a 2017-es „Logan”-nal befejezte. Bár Reynolds és Jackman korábban együtt játszottak az „X-Men Origins: Wolverine” című filmben, ez a válasz a filmre. a film nem volt olyan jó.

 

Sigourney Weaver elárulta, hogy volt egy szerelmes jelenet az "Alien" kezdeti forgatókönyvében

 

Sigourney Weaver színésznő az "Alien" című filmben nyújtott alakításáról ismert. Egy nemrégiben készült interjúban meglehetősen meglepő vallomást tett, miközben Marc Maron WTF podcastjában vendégeskedett.

Ez alkalommal a karrierjéről beszélt. Természetesen beszél arról az 1979-es sci-firől, a Ridley Scott-filmről, amely segített neki szupersztárrá válni, és elindítani egy milliárd dolláros franchise-t. Weaver elmondta, hogy a forgatókönyv egyik változatában volt egy szerelmi jelenet, amit az első találkozásuk alkalmával Scottnak értelmetlennek mondott.

Tényleg hordani fogod, amíg ez az izé lóg? emlékszik a győztes érvére. Maron beleegyezett, hogy ostobaságokkal hiúsítaná meg a rémtörténeteket. Abból az alkalomból elmagyarázta, hogy nehézségei vannak a filmben való szerepléssel, mert 6 láb magas. Weaver azt mondta, hogy nem tudta, mire számítson, amikor találkozott Scott-tal a filmhez.

Olvassa el még: Felülvizsgálat BANGER. (2022) Celý Film

"A Fox nem akart engem. Ismeretlen személy voltam, és voltak olyanok, akiknek nevei voltak, akik megpróbálták megszerezni ezt a részt. (De) számomra ismeretlen okokból felkerültem a (producer) listájára" - magyarázta. "Nem igazán érdekel. Ez sci-fi, és nagyon keveset tudok."

Arra a kérdésre, hogy a forgatókönyvben szerepel-e Ripley szerepe, a színésznő elmagyarázta, hogy Walter Hill producer előtt nem voltak női karakterek, a néhai David Giler pedig úgy módosította a történetet, hogy a Nostromo fedélzetén két nő is szerepeljen. Szerintük elég érdekes lenne, ha egy női szereplő maradna életben. "Tehát tényleg történeti okokból teszik ezt, miközben az erős nőket szeretik" - mondta. Weaver mellett egy másik női karakter a Veronica Cartwright által alakított Lambert.

Címkék: news, Entertainment