Hailey Baldwin végre válaszol azokra a pletykákra, amelyek szerint Justin Biebert elvette Selena Gomeztől

A gyönyörű színésznő és zenész, Selena Gomez még mindig gyakran belerángat a Justin Bieber és Hailey Baldwin házaspár hazai életébe. Az ok, Selena Justin volt szeretőjeként ismert. Eközben Justin és Hailey házassága 2018-ban nagy feltűnést keltett a világ közösségében. Ennek az az oka, hogy néhány hónappal Justin és Hailey esküvőjének észlelése előtt a One Time című dal énekese állítólag kibékült Selenával. Mióta Justin és Hailey összeházasodtak, Selena állítólag mentális egészségügyi problémákkal küzdött. Még Selena is szünetet tartott a karrierjében, és több éven át kezelésen esett át.

 

hailey_baldwin_vegre_valaszol_azokra_a_pletykakra_amelyek_szerint_justin_biebert_elvette_selena_gomeztol.jpg

Szerencsére a dolgok javulnak. Selena visszatért karrierjébe, és újra megtalálta a boldogságot. Eközben Justin és Hailey boldogan élnek házasságukkal. Ennek ellenére még mindig vannak olyan rajongók, akik Hailey-t Selena és Justin kapcsolatának szakadásával asszociálják. Keringő narratíva, ha Hailey kiragadta Justint Selena karjai közül. A narratíva régi pletyka lett, amely még mindig nyilvános beszélgetés. Érdekes módon Hailey éppen most tört fel egy róla szóló ferde pletykát.

Olvassa el még: Bojevnik (2022)

A Call Her Daddy podcastban Alex Cooperrel úgy tűnt, Hailey tagadta azokat a pletykákat, amelyek szerint elragadta volna Justint Selenától. Hailey érdekes vallomását azután közvetítette, hogy Alex Cooper kikérte a modell véleményét Selena és Justin korábbi kapcsolatáról.

"Az emberek megszállottjai Justin és Selena együttlétének. Voltál már Justinnal romantikusan egy időben, mint ő?" – kérdezte Alex a podcast előzetesében. Ezzel a kérdéssel kapcsolatban Hailey nem habozott kijelenteni, hogy a pletyka nevetséges és őrült volt. Hailey bevallotta, sok gyűlöletet és előítéletet kapott, miután hozzáment Justinhoz.

Hailey azonban azt mondta, nem igazak azok a pletykák, amelyek szerint elragadta Justint Selenától. Hailey teljes elismerését a pletykákról hamarosan közzétesszük egy podcastban, amely 2022. szeptember 28-án kerül adásba. "Ez olyan őrültség, hogy tényleg soha nem beszélek erről. Sok gyűlölet és állandóság származik abból, hogy "Ó, te loptad." Arról van szó, hogy az emberek tudják az igazságot, mert van igazság” – mondta Hailey.

Kim Kardashian bevallotta, hogy nem áll készen arra, hogy újra randevúzzon, miután szakított Pete Davidsonnal

 

 A gyönyörű amerikai híresség, Kim Kardashian nyíltan bevallotta, hogy nem áll készen újra randevúzni, miután elvált Pete Davidsontól. Ráadásul Kim nemrégiben véget vetett házasságának Kanye West rapperrel is. Kim a Live With Kelly And Ryannek adott interjújában vallotta be. Kim azt mondta, hogy szüksége van egy kis egyedüllétre. – Nem állok készen, nem keresek senkit – mondta Kim.

Ismeretes, hogy mielőtt Pete-tel lett volna, Kim úgy döntött, hogy több mint hat év házasság után elválik volt férjétől, Kanye Westtől. A jelentések szerint Kim és Pete szakításának oka az időbeosztásuk és az elfoglaltságuk közötti különbség volt. Állítólag munkájuk miatt ritkán látják egymást, és végül úgy döntöttek, hogy a közjó érdekében különválnak.

Olvassa el még: Prvič resnično srečna (2022)

Kim elmagyarázta, hogy egyáltalán nem állt közel egyetlen férfihoz sem. Azt is bevallotta, hogy nem érdekli, hogy csatlakozzon egy társkereső alkalmazáshoz, hogy új kapcsolatot kezdjen egy férfival. – Abszolút semmi – kiáltott fel Kim. Továbbá Kim úgy gondolja, hogy a jövőben nem fog randevúzni egy hírességgel, tekintve, hogy volt szeretője többnyire közszereplő. Kim szerint jobb lenne, ha egy orvossal, ügyvéddel, tudóssal vagy bármilyen hivatásos szakmával járna, aminek semmi köze a szórakoztatás világához. A négygyermekes anya még így sem áll készen a randevúzásra.

"Azt mondtam korábban, talán meg kellene próbálnom randevúzni egy orvossal vagy tudóssal. Szóval lehet, hogy ügyvédek vagy tudósok egy csoportja megkeresi. De nem vagyok kész" - mondta Kim. Kim jelenleg is a karrierjére és gyermekei jövőjére szeretne koncentrálni. Összpontosítani akar, és szüksége van egy kis időre önmagára. Emellett szeretne több minőségi időt tölteni gyermekeivel. Ezért Kim még mindig nem szívesen aggódik a romantika miatt. "Nem keresek semmit. Azt hiszem, tényleg csak egyedül kell lennem, koncentrálnom kell, és befejeznem az iskolát. És időt kell töltenem a gyerekeimmel."

Címkék: news, Entertainment