Robin Wright és Clement Giraudet négy év házasság után hivatalosan elváltak

Kellemetlen hírek érkeztek a celebpárostól, Robin Wright-tól és Clement Giraudet-től. Robin és Clement állítólag négy év házasság után elváltak.

Állítólag Robin volt az, aki először kért válókeresetet Kelementől. Robin 2022. szeptember 22. óta nyújtotta be a válási iratokat. Ismeretes, a pár 2018-ban titokban házasodott össze. A pár még egy meghitt esküvőt is tartott Franciaországban. A TMZ szerint Robin kibékíthetetlen ellentétek miatt nyújtotta be a válókeresetet a férjével. Az 56 éves színésznő szintén visszautasította a közvetítést, és kuncogott, hogy el akart válni.

Olvassa el mégAFTER 4: POUTO (2022)

A válási jegyzőkönyvben Robin azt is kérte, hogy válasszák szét vagyonát és vagyonát. "A felek házasságkötés utáni megállapodása alapján minden vagyon a külön tulajdonuk" - kérte Robin. Amíg ez a hír nem hangzott el, sem Robin, sem Clement nem beszélt elválásukról. Köztudott, ez a különválás Robin harmadik válása. Robinról ismert, hogy feleségül vette Dane Witherspoont. A házasság 1986 és 1988 között zajlott.

Míg második házassága Sean Penn színésszel kötött. Robin és Sean Penn 1996 és 2010 között házasok voltak. Eközben Robin és férje elválásáról szóló pletykák augusztus vége óta keringenek. Tovább,. 2022. augusztus 30-án Robint sétálni találták Los Angeles környékén. A közvélemény később megtudta, hogy Robin már nem viseli a jegygyűrűjét Kelemennel.

 

A Post Malone zenész légzési nehézségei miatt kórházba szállították

 

Kellemetlen hírek érkeztek a híres amerikai zenésztől és rappertől, Post Malone-tól. Malone állítólag légzési probléma miatt kórházban van, intenzív ellátásban. A 27 éves zenész állítólag órákkal a szombati bostoni koncertje előtt légszomjat tapasztalt (9. 24.). Ennek eredményeként Malone-t sürgősen kórházba kellett szállítani, és a Bostonban, Massachusetts államban lévő TD Gardensben tartott koncertet le kellett mondani.

A késés hírét Malone közvetlenül személyes Instagram-oldalán keresztül közölte. A tulajdonos teljes neve, Austin Richard Post arról számolt be, hogy hirtelen megbetegedett, és nem tudta folytatni a koncertet. Nemcsak légszomj, Malone elárulta, hogy elviselhetetlen fájdalmat is tapasztalt az egész testében.

Olvassa el még:  After: Pouto (2022) Celý Film

"Boston, nagyon szeretlek benneteket" - kezdte a bejelentést Malone. "A turnén általában 16 óra körül ébredek, ma pedig egy recsegő hangra ébredtem a testem jobb oldalán. Tegnap este nagyon jól éreztem magam, de ma egészen más érzés, mint korábban."

"Nagyon nehezen vettem a levegőt, és szúró fájdalmat éreztem minden alkalommal, amikor levegőt vettem vagy megmozdultam" - mondta Malone. "Jelenleg a kórházban vagyunk, de ezzel a fájdalommal nem tudom bemutatni a műsort ma este. Nagyon sajnálom."

Olvassa el mégAfter 4: Pouto (2022) Celý Film

Malone elismerte, hogy nagyon sajnálja a hirtelen lemondást. Malone ennek ellenére megígérte, hogy hamarosan felépül, és átütemezte bostoni koncertjét. Elnézést kért, és megígérte, hogy hamarosan visszatér. "Mindenki jegye a ma esti előadásra a most tervezett átütemezésre vonatkozik. Még egyszer, nagyon sajnálom, nagyon szeretlek benneteket" - ígérte. "Rosszul érzem magam, de megígérem, hogy kárpótollak. Szeretlek Boston, később találkozunk. Sajnálom."

Eközben egy héttel azelőtt, hogy légszomj miatt kórházba szállították, Malone egészségi állapota romlani kezdett. Ennek oka az, hogy Malone elájult, miközben fellépett egy St. Louis, Missouri egy hete. Az állapot miatt Malone leesett a színpadról, és megsérült.