Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid randevúznak Olaszországban

Leonardo DiCaprio amerikai színész és Gigi Hadid szupermodellről széles körben pletykák szerint randevúznak. Még bennfentesek is megerősítették Leonardo és Gigi románcát. Az Entertainment Tonightnak közeli rokonai megerősítették, hogy Leonardo és Gigi valóban randevúztak. Állítólag mindketten szeretik egymást. "Gigi és Leo randevúznak, és kedvelik egymást" - mondta egy közeli rokona.

 

 

Eközben Leonardo nem sokkal azután kereste meg Gigit, hogy elvált volt barátnőjétől, akivel négy éve járt, Camila Morrone-tól. Leonardo Gigihez való közeledésének komolysága egyre nyilvánvalóbbá vált azután, hogy a New York-i divathéten intim kapcsolatba kerültek egymással.

Ennek ellenére sem Gigi, sem Leonardo nem erősítette meg randevúzását. Érdekes módon Gigi és Leonardo olyan vádakat váltott ki, hogy Olaszországban töltenek együtt időt. A találgatások azután merültek fel, hogy a jelentések szerint mindketten egyszerre voltak ott.

Olvassa el még: Áttekintés JAN ŽIŽKA (2022)

Köztudott, Gigi Olaszországban volt, hogy részt vegyen a milánói divathéten. Gigi a Versace 2023 tavaszi/nyári divatmárkáját képviselő kifutón kellett volna a múlt héten végigmennie.

Eközben Leonardo Keciduk ugyanabban a városban volt a barátaival. Bár nincsenek hivatalos képek a két találkozásról, az Entertainment Tonight egyik forrása szerint Gigi és Leonardo az országban találkoztak. Másrészt Gigi és Leonardo románca állítólag csalódást okozott lánya, Zayn Malik egykori szeretőjének és édesapjának. Állítólag még Zayn Malik sem követte Gigi Instagram-fiókját. Valójában Zayn a lánya anyjának fiókját követte.

A hír azután jelent meg, hogy Elle rájött, hogy Gigi neve már nem található Zayn Instagram következő oldalán. Zaynről nem sokkal azután találtak rá, hogy nem követte Gigit, miután felröppent a hír, miszerint exe hivatalosan is randevúzik Leonardo színésszel. Eközben Gigi továbbra is követi Zayn Instagram-fiókját.

 

Victoria Beckham állítólag eltávolította a David Beckham tetoválást a csuklójáról

 

A híres pár Victoria Adams és David Beckham ismét felkeltette a közvélemény figyelmét. Ezúttal Victoria csodálkozott a közvéleményben, miután állítólag eltávolította David Beckham tetoválását, amelyet korábban a csuklójára rajzoltak.

Korábban egy fekete tetoválást rajzoltak a tervező csuklójára DB betűkkel, ami azt jelenti, hogy David Beckham. Nemrég azonban kiderült, hogy Victoria eltávolította a tetoválást. Ez azután derült ki, hogy Victoria megosztott egy videokritikát egy rúzsról. Victoria a jobb csuklójára kenve mutatja meg a rúzs színét.

A netezők később megállapították, hogy DB kezdőbetűi már nem voltak Victoria csuklóján. Az eltávolított tetoválások még mindig a négygyermekes anya kezén vannak.

Olvassa el még: Szinopszis Jan Žižka (2022) Celý Film 

A rajongók azon is kíváncsiak voltak, miért távolította el Victoria a tetoválást. Victoria egyelőre nem kommentálta David Beckham tetoválásának eltávolítását a kezéből. A rajongók azonban nem gondolnak negatívan kapcsolatukról, mert ez a pár harmonikus és romantikus.

Victoria ahelyett, hogy összeveszett volna férjével, a hírek szerint mostanában menyével, Nicola Peltzcel veszekedett. A viktoriánus és Nicola hidegháború állítólag már régóta tart. Állítólag mindkettőnek más a véleménye. Valójában Victoria és Nicola állítólag nem beszélnek egymással.

Nicola azonban tisztázta a sógoraival való kapcsolatának kérdését. Nicola szerint a hír teljesen valótlan. Másrészt a Graziának adott interjújában Nicola nagyszerű anyósként dicsérte Victoriát.

Olvassa el még: Mindent a filmről Jan Žižka (2022)

 Nicola bevallotta, hogy a róla és az anyósáról szóló rossz hír nagyon megsértette az érzéseit. Ennek az az oka, hogy a közvélemény és a média által megfogalmazott találgatások teljes mértékben valótlanok. Nicola végül úgy döntött, hogy megjelenik, és tisztázza a vele kapcsolatos ferde vádakat.

"Amikor olyasmiket olvasok, amik ilyesmiket mondanak, soha nem terveztem Victoria Beckham ruhát vagy ilyesmit felvenni, fáj az érzéseim" - mondta Nicola. "Megpróbálok nem hagyni, de ez nem az igazság. Csak egy kicsit kiábrándító, amikor azt mondod: "Ó, az emberek ezt gondolják", de ez nem igaz."

Címkék: news, Entertainment