A pletykák szerint Khloe Kardashian Michele Morrone színésszel randevúz

 Az örömteli és meglepő hír Kardashian testvérétől, Khloe Kardashiantól érkezett. Miután üdvözölte második gyermeke születését, és többször is megcsalta volt és gyermekei apja, Tristan Thompson, Khloe a pletykák szerint közel áll a jóképű színészhez, Michele Morrone-hoz.

Michele Morrone addresses Khloé Kardashian dating rumors

A randevúk azután jöttek, hogy Khloe és az olasz színész intim kapcsolatot találtak Olaszországban. Khloét és a "365 nap" című film sztárját együtt látták a múlt héten a milánói divathéten.Khloe és Michele viselkedése, amikor az eseményen voltak, olyan volt, mint egy pár. Még Michele sem habozott megölelni, és közelebb hozta az arcát Khloéhoz. A két hírességet az előadás alatt is együtt ülve látták. Úgy tűnik, Michele le sem veszi a tekintetét Kim Kardashian nővéréről.

Olvassa el még: Áttekintés Jan Žižka (2022) Celý Film 

 Szemtanúk beszámolói szerint, akik látták közelségüket, Khloe és Michele nem habozott együtt táncolni a Dolce & Gabbana afterpartyján. Michele állítólag úgy is ismeri Kim Kardashiant, mintha a 31 éves színész többször találkozott volna Khloe családjával.

Sajnos Khloe és Michele sem beszélt a közelségükről szóló pletykákról. Nem kevesen kételkedtek Michele és Khloe kapcsolatában, tekintve, hogy ők ketten nem követik egymás Instagram-fiókját. Másrészt tavaly augusztusban Khloe állítólag közel állt egy gazdag befektetőhöz. A jelentések szerint E! Hírek, Khloe 2022 júniusa óta jár a titokzatos férfival.

Sajnos azonban Khloe és a befektető kapcsolata nem ment zökkenőmentesen. Mindeddig titokban tartják annak a befektetőnek a kilétét, akiről a pletykák szerint Khloe-val randevúztak. A hírek szerint Khloe kapcsolata néhány hónap együttlét után véget ért. A szakítás állítólag nemrég történt. "A dolgok az elmúlt hetekben lassan elcsendesedtek" - mondta a forrás.

 

A pillanat, amikor Shakira és Gerard Pique külön ül, miközben baseballozásra buzdítja a gyerekeket

 

Shakira énekesnő és Gerard Pique spanyol labdarúgó köztudottan elváltak egymástól. Az egykori házaspár 11 év együtt töltött év után úgy döntött, hogy elválnak, és két jóképű fiukkal áldották meg őket. Gerard és Shakira elválásának híre először 2022 júniusában jelent meg.

A keringő hírek szerint Gerard és Shakira kapcsolata egy harmadik személy miatt ért véget. A spanyol Barcelona labdarúgójáról a pletykák szerint viszonya volt Shakirával. Gerard és Shakira már nem élnek együtt. Eközben két gyermekük elment Shakirával.

Olvassa el még: Szinopszis After : Pouto (2022) 

Érdekes módon Shakirát és Gerardot nemrégiben elkapták fiuk, Milan baseballmeccsén. Annak ellenére, hogy ugyanazon a helyen tartózkodtak, az egykori házaspár nyilvánvalóan úgy döntött, hogy külön élnek, és külön bátorították gyermeküket.

Ez alkalommal Shakirát a pálya szélén elhelyezett közönségszékben ülve látták. A 45 éves énekesnő sárga nyomott kabáttal érkezett, fekete pólóval és farmernadrággal kombinálva. Eközben Gerard úgy döntött, hogy a közönség mögül figyeli fiát. Gerardot a lámpa oldalának támaszkodva látták, miközben fia meccsét nézte. A 35 éves sportoló fekete pólót és farmerdzsekivel kombinált farmert viselt.

 Gerard és Shakira állítólag nem köszönnek egymásnak és nem beszélnek. Gerard a játék végén találkozott a fiával. Nem kevés ember, aki azt állítja, hogy szomorú, amikor Gerardról és Shakiráról elvált fotókat, hogy eltartsák fiukat.

Olvassa el még: Mindent a filmről After : Pouto (2022) 

Másrészt Shakirának volt ideje beszélni Gerardtól való elválásáról. Az Elle Magazine-nak adott interjújában Shakira azt állította, hogy a szakítás összetörte a szívét, és nehéz szakaszban volt. Főleg, ha gyermekei jövőbeli sorsára gondolt.

"Nehéz beszélni róla, különösen azért, mert még mindig átélem, és mert a nyilvánosság előtt állok, és mert a szakításunk nem olyan, mint egy normális szakítás. Szóval nem csak nekem, hanem az én számomra is nehéz. gyerekek. Nagyon nehéz” – mondta Shakira.

Címkék: news, Entertainment