Az ok, amiért Katy Perry ritkán vesz igénybe bébiszittert, noha elfoglalt a munkahelyén

A gyönyörű énekesnőről, Katy Perryről köztudott, hogy egy gyönyörű lánya, Daisy Bloom édesanyja. Daisy Katy és vőlegénye, Orlando Bloom első lánya, aki 2020-ban született.

Katy bevallotta, hogy anyai szerepe boldoggá tette. Még Katy is elismerte, hogy nem szívesen vesztegetne egyetlen pillanatot sem gyönyörű hercegnőjével. Ezért a Roar című dal énekese ritkán vesz igénybe bébiszittert, hogy segítsen neki Daisy gondozásában.

A döntést Katy választotta annak ellenére, hogy elfoglalt munkarendje van. "Sokat dolgozom, és mindig sokat dolgozom" - mondta Katy a Smartless podcastnak adott interjújában.

Olvassa el még: One Piece Film: Red (2022) Celý Film

Katy azonban bevallotta, volt egy dadája, akiben annyira megbízott. Katy elárulta, hogy csak akkor vette fel a dadát, amikor valóban szüksége volt rá. Az sem érdekli, hogy főállású dadust vegyenek fel.

Ennek az az oka, hogy Katy nem akarja elveszíteni Daisy növekedésének és fejlődésének pillanatát. Ő is jó anya szeretne lenni, aki a lehető legtöbbet mindig a gyermeke mellett van.

"Csodálatos védőnőm volt, de nem volt főállású védőnőm, mert úgy éreztem, ha teljes munkaidős bébiszitterem lenne, soha nem tudnám, hogyan kell gondoskodnom a lányomról" - mondta Katy.

Olvassa el még: Kdyby radši hořelo (2022) Celý Film

Továbbá Katy azt állítja, hogy ő csak egy hétköznapi anya a munkán kívül. Odafigyel, és hajlandó korán kelni, hogy gondoskodjon gyermekei és vőlegénye szükségleteiről.

"Minden nap lemegyek a földszintre, csak anya üzemmódban vagyok. Nem számít, ha előző este 11-ig van rendezvényem, 6-kor ébredek, és megyünk reggelizni" - Katy magyarázza.

Másrészt Katy anya boldogsága nő, ha látja gyermeke rohamos fejlődését. Azt mondta, Daisy már két éves, és beszélni tanul. "2 éves, tehát azon a ponton van, ahol minden nap új szavakat mond."

Címkék: news, Entertainment, News