Johnny Depp titokban randevúz egy ügyvéddel

Meglepő hír érkezett a "Karib-tenger kalózai" című franchise sztárjától, Johnny Depptől. Csütörtökön (9. 22.) a People megerősítette, hogy Depp Joelle Rich-cel jár. Joelle Rich ügyvéd volt, aki két évvel ezelőtt képviselte őt a The Sun elleni brit rágalmazási perben. A forrás azt is elmondta, hogy Rich házas, de nem élt együtt a férjével.

Johnny Depp Dirumorkan Pacari Pengacaranya yang Masih Bersuami

"Rendezők, de nem komolyan" - mondta a forrás. Rich maga nem volt tagja Depp jogi csapatának a volt felesége, Amber Heard elleni virginiai rágalmazási perben. Az ügyvéd azonban több eljárásban is részt vett, hogy a tárgyalóteremben támogatását fejezze ki Depp mellett.

Olvassa el mégOne Piece Film: Red (2022) Celý Film

Mosolyogva fényképezték le, miközben a színész előtt sétált május 2-án, másnap pedig a tárgyalóterem előtti szünetben néz valamit a telefonján. Rich május 16-án Camille Vasquezt, Johnny Depp ügyvédjét is látta a tárgyalóteremben ölelni. Május 19-én Deppel és csapatával együtt kilépett a bíróság épületéből is.

Rich ügyvéd, aki arra összpontosít, hogy segítsen az egyéneknek és családoknak a nyilvánosság előtt megvédeni magánéletüket és jó hírnevüket. Állítólag rágalmazási, magánéleti és szerzői jogi vitákkal kapcsolatos ügyekben is jártas.

Olvassa el még: Jan Žižka (2022) Celý Film

Rich tagja volt Depp jogi csapatának a The Sun elleni rágalmazási ügyben 2020 novemberében. Beperelte az újságot, amiért feleségverőnek nevezte. Johnny Depp azonban elvesztette az ügyet, a bíróság helybenhagyta az üzlet állításait, és lényegében igaznak találta azokat.

Eközben Johnny Depp a virginiai bíróság ítéletét követő nyilatkozatában megköszönte az esküdtszéknek, hogy új kezdetet adott neki. Ehelyett Amber Heard a nők visszalépésének nevezte a döntést. "Megszakad a szívem, amiért a bizonyítékok hegye még mindig nem elegendő volt férjem aránytalan hatalmának, befolyásának és befolyásának ellensúlyozására" - mondta.

 

Mark Zuckerberg bejelentette, hogy felesége, Priscilla harmadik gyermekével várandós

 

Jó hír érkezik Mark Zuckerberg milliárdostól és a Facebook alapítójától. Mark bejelentette, hogy szeretett felesége, Priscilla Chan harmadik gyermekükkel várandós. Az örömhírt először Mark közölte személyes Instagram-oldalán keresztül. A bejegyzésben Mark megosztott egy fotót Priscillával a boldogságáról. Láttam, hogy Mark gyengéden tartja a felesége baba dudorát.

Olvassa el még: Kdyby radši hořelo (2022) Celý Film

Mark és Priscilla boldogan mosolyogtak, mintegy köszönetképpen harmadik gyermekük ajándékáért. Nyilatkozatában Mark elmondta, hogy két gyermeke, Max és August hamarosan új testvért köszönt majd. Mark viccelődött, hogy két gyermeke egy napon bébiszitter lesz öccse számára. Mark és Priscilla harmadik gyermeke várhatóan 2023-ban születik meg.

"Annyira örülünk, hogy elmondhatjuk, hogy Max és August hamarosan új bébiszitterek lesznek a jövőre születő kistestvérükhöz!" Mark írta személyes Instagram-oldalán, szerdán (9. 21.). Mark bejegyzése azonnal kapott különféle megjegyzéseket a rajongóktól és a híresség kollégáktól. Sereglettek, hogy gratuláljanak és imádkozzanak a legjobb egészségért és a pár harmadik gyermekének zökkenőmentes születéséért.

Olvassa el még: Párty Hárder: Summer Massacre (2022) Celý Film

Köztudott, hogy Mark hivatalosan 2012-ben vette feleségül Priscillát. Kilenc év együttélés után házasodtak össze. Mark és Priscilla 2003 óta randevúznak, amikor mindketten ugyanazon az egyetemen tanultak. Ebből a házasságból a párnak két gyermeke született, Maxima Chan Zuckerberg (6) és August Chan Zuckerberg (5). Mark és Priscilla háztartását ritkán sújtják ferde problémák, és harmonikus családnak tartják.

Címkék: Entertainment, News