Shakira beszél a szakításáról Gerard Pique-vel

 A gyönyörű énekesnő, Shakira nemrégiben beszélt arról, hogy elvált szerelmétől és gyermekei apjától, Gerard Pique-től. Köztudott, Shakira 2022 júniusában bejelentette, hogy elválik Gerardtól.

shakira_vs_pique.jpg

Nem világos, miért szakított Shakira és a spanyol labdarúgó. Shakira azonban elismerte, hogy az elválás összetörte a szívét, és nehéz szakaszban volt. Shakira vallomását az Elle Magazinnak adott interjújában osztotta meg.

Shakira pusztítása még hangsúlyosabbá vált, miután Gerardtól való elválásának híre forró téma lett a médiában. Shakira maga sem gondolta, hogy a kapcsolata, amelyet teljes szívéből ápolt, végül így végződött.

Olvassa el még: Áttekintés Syk Pike (2022)

"Néha úgy érzem, hogy ez az egész egy rémálom, és valamikor felébredek. De nem, ez valóságos" - mondta Shakira. "És ami szintén valóságos, az a csalódás, hogy valami olyan szent és különleges dolgot látok, mint amilyennek azt gondolom, hogy a gyerekek apjával ápolt kapcsolatom a média által vulgarizált és lealacsonyított valamivé változott."

"Szerintem a részletek valahogy túl személyesek ahhoz, hogy megosszák, legalábbis ezen a ponton. Minden olyan nyers és új. Csak azt tudom mondani, hogy mindent beleadtam ebbe a kapcsolatba és a családomba" - folytatta Shakira.

Shakira elismerte, hogy nehéz volt minden alkalommal, amikor arról beszélt, hogy elvált Gerardtól. Főleg, ha gyermekei jövőbeli sorsára gondolt.

"Nehéz beszélni róla, különösen azért, mert még mindig átélem, és mert a nyilvánosság előtt állok, és mert a szakításunk nem olyan volt, mint egy hétköznapi szakítás. Szóval nem csak nekem volt nehéz, hanem Nagyon nehéz volt” – mondta Shakira.

Olvassa el még: Áttekintés Krigsseileren (2022)

Annak ellenére, hogy elváltak, Shakira továbbra is jó kapcsolatot szeretne ápolni exével. Az ok az, hogy bár már nincsenek együtt, Shakira azt mondja, Gerard mindig is gyermekei apja lesz. Ezért Shakira elkötelezett amellett, hogy jó szülő maradjon, és teljes szeretetet adjon két gyermekének.

„Nem számít, hogyan ért véget az egész, vagy hogy Gerard és én, mint volt partnerek éreztük egymást, ő volt a gyermekeim apja” – mondta Shakira.