Négy hollywoodi művész Ukrajnából

 Az Oroszország és Ukrajna közötti háború aggodalmat keltett a világ közösségében. Akár a harmadik világháborút is kiválthatja. A két ország a világ, különösen Ukrajna reflektorfényében áll. Ukrajna nagyon változatos kulturális és művészeti hagyományairól híres.

four_hollywood_artists_from_ukraine.jpg

 

Nem csoda, hogy terület szerint Európa második legnagyobb országában sok a legjobb tehetség, akik még Hollywoodban is dolgoztak. Kiderült, hogy állítólag több hollywoodi művész is van onnan. Bárki? lásd a következő véleményeket:

 

Mila Kunis

 

Mila Kunis jól ismert hollywoodi színésznő. Neve azután vált nagyra, hogy 1998 és 2006 között Jackie Burkhart színésszel vezette a That 70s Show-t. Mila Kunis gyermekkorát az ukrán Csernyivci városában töltötte. Hét éves korában azonban Mila Kunisnak és családjának az Egyesült Államokba kellett költöznie. Mila Kunis az ukrán vérű, jellegzetes szépségű művészek egyike, a Fekete Hattyú sztár láthatóan egy szót sem tudott angolul, amikor először betette a lábát Amerikába.

Olvassa el még: Szinopszis Si ingenting (2022) helen film

Mila Kunis édesanyja végül beíratta őt színészórákra, hogy segítsen neki folyékonyabban beszélni angolul. Úgy tűnik, ott formálódott Mila Kunis színészi tehetsége.Azok számára, akik nagy rajongói a Resident Evilnek, ismerniük kell az Alice szereposztását. Igen, Milla Jovovich. Kiderült, hogy Milla Jovovich eredetileg Ukrajnából származik, tudod!

A hollywoodi szupermodell és filmsztár, Milla Jovovich gyermekkorát Ukrajnában töltötte, majd az Egyesült Államokba költözött szüleivel, akik akkoriban takarítók voltak.

 

Vera Farmiga

 

A következő hollywoodi művész, akiről kiderült, hogy ukrán, Vera Farmiga. A Conjuring című filmben Lorraine Warrent alakító színésznő eleinte nem nagyon beszélt angolul gyerekként.

Olvassa el még: Szinopszis Olsenbanden - siste skrik (2022) Helen Film

Bár Vera Farmiga az Egyesült Államokban született, gyermekként Ukrajnában nevelkedett. Vera Farmiga azt is megemlítette, hogy gyerekkorában egy ukrán katolikus iskolába járt, és aktív volt az iskolán kívüli tevékenységekben. Valójában Vera Farmiga profi néptáncos lett Ukrajnában.

 

Katheryn Winnick

 

Ez a Viking sorozatú játékos is Ukrajnából származik, tudod. Katheryn Winnick szülei ukrán bevándorlók, így biztos, hogy Winnick anyanyelve az ukrán. Katheryn Winnick hangosan támogatta Ukrajna szuverenitását a közösségi médiában közzétett bejegyzésekkel.

„Számítom hazám, Ukrajna” – írta Katheryn Winnick. Ez a hollywoodi művészek sora, akikről kiderült, hogy eredetileg ukrán származásúak. Sőt, sokan közülük eleinte nem beszéltek jól angolul.