Zac Efron története majdnem meghalt, miután súlyos balesetet szenvedett

 A jóképű színész, Zac Efron a közelmúltban egy korábbi balesetéről mesélt. Még Zac is elismerte, hogy a baleset majdnem az életébe került. Az eset 2013-ban történt. Zac elmondta, hogy balesetet szenvedett, amikor becsúszott a házba, és elég erősen nekiütközött az arcának egy gránitkővel. Az eset miatt Zac eszméletlen volt.

Zac Efron 'almost died' after shattering his jaw | CNN

Ébredéskor azt tapasztalta, hogy eltört az álla. Az incidens azt eredményezte, hogy Zac-et több varrattal és megműtötték. A baleset miatt Zac-et összetévesztették a plasztikai műtéttel.

A valóság nem így van, Zac elárulta, hogy több műtéten kellett átesnie, és automatikusan megváltoztatta az álla formáját. A High School Musical sztárja azt sem tudta, hogy az internetes kommentek műanyaggal vádolták.

Az Entertainment Tonightnak adott interjújában Zac bevallotta, hogy az anyjától tudott a műtéti vádakról. "Anyukám mondta. Nem igazán olvasom az internetet, szóval nem érdekel" - mondja Zac.

Olvassa el még: Áttekintés Slovo (2022)

Ironikus módon Zac bevallotta, hogy majdnem meghalt az incidens miatt. Szerencsére Zac állapota már rendben van. Arra kérte azonban a nyilvánosságot, hogy ne vádolják őt plasztikai műtéttel. Ennek az az oka, hogy Zacnek fájdalmas kezelésen kell keresztülmennie, hogy visszatérhessen tevékenységéhez. "Vicces volt. Bosszantó volt. Majdnem meghaltam, de jól voltunk" - emlékezett vissza Zac a balesetre.

Másrészt a plasztikai sebészet vádja merült fel, miután a rajongók vitatkoztak Zac két fotóján, amelyekről úgy ítélték meg, hogy másképp néznek ki. Összehasonlították Zac régi fényképét és jelenlegi megjelenését. A közvélemény azt is megállapította, hogy a két fénykép eltérően néz ki.

Olvassa el még: Áttekintés Jan Žižka (2022)

A különbség Zack állkapcsának alakjából is látható. A netezők Zack állkapcsát ítélik meg, amely most hosszabbnak tűnik és leesik. Aztán kíváncsiak voltak, mit csinált Zac az állkapcsával.

– Mit csinált Zac Efron az állkapcsával? – kérdezte egy rajongó a Twitteren. "Van egy fotó Zac Efronról botoxszal és egy szörnyű állkapocstöméssel a Twitteren" - mondta egy másik rajongó. "Úristen, tényleg megműtötték Zac arcát" - tette hozzá egy másik rajongó.