Kate Hudson intelligens választ ad a műtétről szóló pletykák után

 A gyönyörű színésznőt, Kate Hudsont gyakran dicsérik szépségéért. Ironikus módon Kate-et még azzal is vádolták, hogy plasztikai műtétet hajt végre a megjelenése javítása érdekében. Ezekkel a találgatásokkal kapcsolatban Kate végre kinyitotta a hangját.

Rahasia Kate Hudson Turunkan Berat Badan, Rajin Bercinta

Az InStyle-nak adott interjújában Kate úgy tűnt, elvetette azokat a pletykákat, amelyek szerint a plasztikai műtétek miatt gyönyörű. Kate szerint a műtéttel kapcsolatos vádak olyanok, mintha azt kérdeznénk, miért keres valaki terapeutát.

Annak ellenére, hogy azt állították, hogy soha nem csinálta, Kate úgy érezte, hogy a műtéti döntésben nincs semmi baj. Kate úgy véli, hogy ennél sokkal fontosabb, hogyan kell jól bánni ezekkel az emberekkel.

Olvassa el még: Áttekintés Slovo (2022) Celý Film

"Olyan ez, mintha megkérdeznénk valakit, hogy látott-e terapeutát, és miért. Ha valaki fenékimplantátumot szeretne beültetni, akkor természetesen tegyen be. Az igazi kérdés az, hogy hogyan kezelik a mellette lévőt?" – mondta Kate.

Kate bevallja, hogy egyáltalán nem érdekli a tökéletesség. Ezért hálás bármilyen arcformáért és megjelenésért, amit Isten adott neki. "Azért csatlakoztam a cirkuszhoz, mert a cirkusz része akartam lenni. Volt bennem egy lázadás. Nem érdekelt a tökéletesség. Ez a lényeg!" – kiáltott fel Kate.

Továbbá Kate a szépségről is beszélt. Kate szerint a szép nők azok, akik mindig alázatosak, álnéven. Kate igazi szépsége azok, akik mindig magabiztosnak tűnnek. "A legszebb emberek, akikkel valaha találkoztam vagy megtapasztaltam, általában olyan emberek, akik igazán földhözragadtak, hitelesek és magabiztosak" - mondja Kate.

Olvassa el még: Áttekintés To nic, drahá (2022) 

Kate sokkal kényelmesebben látja valakinek a jóságát és szépségét a személyiségéből és hozzáállásából. A 43 éves színésznő nem szívesen nyilatkozik valakiről pusztán a megjelenése és megjelenése alapján.

"Két szolid szülő nevelt fel, szóval számomra inkább a személyiség és a kedvesség a lényeg, ami miatt látok szép embereket és milyenek is ők."