Gwen Stefani névjegyeit Blake Shelton mobiltelefonján még egy év házasság után is "My Girlfriend"-nek hívták

A hollywoodi celebpár, Blake Shelton és Gwen Stefani nemrég felkeltette a közvélemény figyelmét. Ennek oka az, hogy kiderült, hogy Gwen kapcsolattartójának neve a férje mobiltelefonján még mindig a következőképpen szól: "A barátnőm vagy a szeretőm.

Blake Shelton Is Prioritizing Gwen Stefani's Kids Over His Music Career |  Glamour

A rajongók azon is csodálkoztak, hogy Blake miért nevezte még mindig így Gwen kapcsolattartóját, a feleségem, azaz a feleségem helyett. Ennek az az oka, hogy ez a pár hivatalosan összeházasodott, miután hosszú ideig randevúztak. A Todaynek adott interjújában Blake azt is elárulta, miért nevezi még mindig barátnőként Gwen kapcsolatait. Blake elismerte, hogy nem volt ideje megváltoztatni a felesége nevét a kapcsolatai közül.

Blake ennek ellenére úgy érezte, nincs semmi baj a névvel. Blake szerint Gwent továbbra is a szeretőjének tekinti. Blake még hét év házasság és randevúzása után is úgy érzi, hogy Gwennel való kapcsolata még mindig új. "Még mindig a telefonomon van, szó szerint. Ha ránézel a telefonomra, azt írja ki: "A barátom". Ez az ő elérhetősége. Még mindig a barátom nekem. nekem" - magyarázta Blake.

Olvassa el még: Áttekintés Moonage Daydream (2022)

Nem csak ez, Blake bevallotta, hogy még mindig gyakran idegesnek érzi magát, amikor találkozik Gwennel, mint a kapcsolatuk a kapcsolatuk elején. Emiatt Blake még mindig nem hajlandó megváltoztatni Gwen kapcsolati nevét a mobiltelefonján.

Köztudott, hogy Blake és Gwen hivatalosan 2021. július 4-én házasodtak össze Oklahomában. Gwen és Blake esküvőjén számos családjuk és barátjuk vett részt. A bulit zárt ajtók mögött tartották, és Gwen három gyermeke is részt vett rajta. Mint ismeretes, Blake és Gwen meglehetősen egyszerű esküvőt tartottak a továbbra is magas Covid-19-járvány miatt. Még néhány művésztárs sem tudja, hogy Blake és Gwen hivatalosan összeházasodtak.

 

Camila Cabello figurája a „The Voice” bírák szemében

 

A gyönyörű zenészről, Camila Cabelloról ismert, hogy bíróként csatlakozik a "The Voice" tehetségkutató eseményhez. Camila bíróként lépett be Kelly Clarkson helyére, aki egy időre ki akart szakadni a zene világából. Camila csatlakozott három másik nagyszerű bíróhoz, nevezetesen a John Legend pároshoz, Gwen Stefanihoz és Blake Sheltonhoz. Érdekes módon a négyen nemrégiben érdekes történeteket és tapasztalatokat tártak fel, amikor munkatársak voltak. Főleg Camila, aki most lépett be az eseményre.

Az Extra TV-nek adott interjújában Johnt, Blake-et és Gwent megkérdezték, mit gondolnak Camiláról. John ekkor kezdte először a véleményét. John szerint Camila megérdemli, hogy a The Voice bírája legyen. Chrissy Teigen férje felidézte, amikor Camila vendégbíró volt az eseményen. John látta Camilában rejlő lehetőségeket, és úgy ítélte meg, hogy a "Havana" című dal énekese alkalmas bírónak.

 John vágya váratlanul teljesült. Camila, aki hallotta, nem tudott nem nevetni. "Tavaly a Team Legend csapatában volt. Ő volt a tanácsadóm a csatában, és amikor vele töltöttem a napot, azt mondtam: "Olyan jó vagy. Ha van esélyed edzőnek lenni, meg kell tenned." emlékszik vissza János.

Olvassa el még: Áttekintés Vstupenka do ráje (2022)

Eközben Gwen bevallotta, hogy a Grammy-gálán találkozott először Camilával. A közös munka után Gwen úgy érezte, Camila vidám és vicces ember. Még azt is mondta, hogy Camilának és Blake-nek, a férjüknek volt kémiája, és mindig viccesek voltak, amikor találkoztak.

"Láttuk élőben a Grammy-gálán, és ez egy csodálatos előadás volt. Aztán nagyon szórakoztató volt. Nagyon vicces együtt látni őket (Camilára és Blake-re mutatva), mert sok vicces kémiájuk van, és így tovább igen, igen, nagyon jól éreztük magunkat. boldogan” – mondta Gwen.

Blake szerint Camila mindenkit képes megkedveltetni vele. Blake szerint a három bíró gyakran nem szerette az új emberek jelenlétét. "Mindenbe, amit itt csinálunk, egy csavarkulcsot vet fel, mert utálnunk kell az új embereket. De mindannyian szeretjük őt" - mondta Blake.