Kanye West és Candice Swanepoel a pletykák szerint randevúzni fognak

 Megdöbbentő hír érkezik Kanye West amerikai rappertől. Mert hirtelen felröppent a hír, hogy Kanye a gyönyörű modellel, Candice Swanepoellel jár. A romantikus pletykák nem sokkal azután bukkantak fel, hogy Candice megosztott egy fotót Kanye-vel az Instagram Story-ján keresztül. Candice bejegyzését később Kanye újra megosztotta az Instagram Story-ján keresztül. Egy kompakt fotó közzététele után a netezők azt feltételezték, hogy Kanye és Candice randevúznak.

 

kanye_west_es_candice_swanepoel_a_pletykak_szerint_randevuzni_fognak.jpg

 

Köztudott, hogy Kanye és Candice közelsége azután kezdődött, hogy egy közös projektben vettek részt. Candiceről ismert, hogy nemrég Kanye YZY SHDZ kampányában modellkedett. Állítólag Kanye és Candice az együttműködési projekt miatt voltak szerelmesek a helyszínbe. Véletlenül Candice nemrég Kanye volt feleségének, Kim Kardashiannak is divat-üzleti modellje lett. Kim üzleti márkája SKIMS néven ismert.

Olvassa el még: Áttekintés Poslije svega 4: Zauvijek sretni (2022) Cijeli Film

Egyelőre sem Candice, sem Kanye nem kommentálta randevúzását. De egy közeli forrás azt mondta az Entertainment Tonightnak, hogy Candice és Kanye randevúznak. Candice és Kanye állítólag kedvelik egymást. Kettejük közel állnak egymáshoz, miután részt vettek az együttműködésben. A forrás megerősítette, hogy Kanye nagyon szereti Candice-t.

"Kanye és Candice randevúznak, és a kapcsolatuk új. Kedvelik egymást, és örülnek annak, ami eddig történt. A divat és a kreativitás révén kerültek kapcsolatba egymással. Kanye nagyon boldog Candice-szel" - mondta egy bennfentes.

Másrészt Kanye West korábban egy Chaney Jones nevű modellel járt. Voltak hírek arról, hogy Chaney és Kanye szakítottak, de a Kim Kardashian-szerű modell elutasította a hírt. Emiatt Chaney és Kanye kapcsolata közkérdéssé vált, randevúznak még? Kanye egyelőre nem kommentálta a Candice-szel való szoros kapcsolatáról szóló pletykákat, sem azt a hírt, hogy kapcsolata Chaney Jonesszal véget ért.

 

Leonardo DiCaprio színész szívesen csatlakozott a Squid Game-hez

 

leonardo_dicaprio.jpg

 

Leonardo DiCaprio tehetséges és eredményes színészként ismert, miután sikeresen szerepelt számos box office filmben. Érdekes módon azt pletykálták, hogy Leonardo 2021-ben a híres dél-koreai Netflix-sorozathoz, a "Squid Game"-hez akart csatlakozni. A hír azután jelent meg, hogy a "Squid Game" rendezője, Hwang Dong-hyuk elmondta, hogy Leonardo többször is azt állította, hogy a rajongója. Hwang Dong-hyuknak Leonardo elismerte, hogy nagy rajongója a "Squid Game"-nek.

Ezt Hwang Dong-hyuk közvetítette a 2022-es Emmy-díjátadó utáni sajtótájékoztatón. A Deadline szerint Hwang Dong-hyuk kifejezte azon vágyát, hogy Leonardo csatlakozzon a következő „Squid Game” sorozathoz, ha lehetőséget kap rá. "Talán, ha az idő engedi, és ha van rá lehetőség, meg kell kérnünk, hogy csatlakozzon a játékhoz. Viccelődtünk ezen" - mondta Hwang Dong-hyuk.

Olvassa el még: Szinopszis Poslije svega: Zauvijek sretni (2022) Cijeli Film

Hwang Dong-hyuk kijelentésével kapcsolatban Leonardo rajongói nagyon boldogok voltak. Remélik, hogy a terv valóban megvalósul, tekintve, hogy Leonardo az egyik népszerű hollywoodi színész. A hírek közepette, hogy Leonardo rápillantott a "Squid Game"-re, a 47 éves színészről széles körben beszámoltak arról, hogy Gigi Hadid szupermodellel jár. Leonardo a hírek szerint először Gigit nézi, és megpróbálja megközelíteni, miután elvált volt szeretőjétől, Camila Morrone-tól.

Valójában a közelmúltban a New York-i Fashion Week divathéten örökítették meg kettesüket. Eközben sem Gigi, sem Leonardo nem erősítette meg randevúzási hírét. Más forrásokból azonban kiderül, hogy Leonardo nagyon érdeklődik Gigi iránt. "Nagyon jól érzik magukat együtt, és Leo nagyon érdeklődik Gigi iránt" - mondta egy másik forrás.