A rokonok meghitt New Yorkban megerősítik, hogy Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid randevúznak

Két hollywoodi híresség, Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid nyilvános felhajtást kelt, miután közelségükről felröppent a hír. A hírek szerint Leonardo kezdetben Gigit célozta meg és próbálta megközelíteni, miután szakított volt szeretőjével, Camila Morrone-val.

 

Are Leonardo DiCaprio and Gigi Hadid dating? | Marca

 

Ennek ellenére néhány Leonardo-rajongó kétségbe esett a hírben. Ennek oka az, hogy azt állítják, tudják, milyen típusú nővel jár a "Titanic" színész. Mint ismeretes, Leonardo arról híres, hogy csak 25 év alatti nőkkel randevúz. Eközben Gigi 27 éves, és még egy lánya is van volt szeretőjétől, Zayn Maliktól.

Ezért Gigi nem szerepel Leonardo kritériumai között. Azonban Leonardo komolysága Gigihez közeledve még nyilvánvalóbbá vált, miután kettejük intim kapcsolata lett a New York-i divathéten.

Olvassa el még: Áttekintés SLOVO (2022) CELÝ FILM 

Gigi és Leonardo még egymással szemben is ültek és együtt nevettek. Többször úgy csinálták a bőrözést, mint egy pár. A rajongók egyre inkább azon töprengenek, hogy Leonardo valóban a szupermodellel jár-e.

Különféle találgatások terjesztése után egy rokon meglepő tényt árult el. Az Entertainment Tonightnak a rokon megerősítette, hogy Leonardo és Gigi valóban randevúznak. Állítólag mindketten szeretik egymást. "Gigi és Leo randevúznak, és kedvelik egymást" - mondta egy közeli rokona.

Eközben sem Gigi, sem Leonardo nem erősítette meg randevúzási hírét. Más forrásokból azonban kiderül, hogy Leonardo nagyon érdeklődik Gigi iránt. "Nagyon jól érzik magukat együtt, és Leo nagyon érdeklődik Gigi iránt" - mondta egy másik forrás.

Olvassa el még: Áttekintés After: Pouto (2022)

Ez azt jelenti, hogy Gigi lett Leonardo első barátnője, aki több mint 25 éves volt. Gigi egy gyermekes nő is, akinek sikerült megolvasztania egy Leonardo DiCaprio szívét.

 

Claire Stoermer, a gyönyörű színésznő, Zendaya Coleman édesanyja a 2022-es Emmy-díjátadón beszélt arról a küzdelméről, hogy találkozzon és megölelje hercegnőjét

 

Zendaya Coleman gyönyörű színésznő a közelmúltban újabb eredményt ért el. Ennek oka, hogy Tom Holland szeretőjének sikerült hazahoznia a 74. Emmy-díjat.  Köztudott, hogy Zendaya elnyerte a legjobb színésznőnek járó drámasorozatban járó Emmy-trófeát. Zendaya a Netflix Euphoria című sorozatában nyújtott epikus szerepéért nyerte el a díjat.

A Zendaya Emmy-díjátadó színpadi sikere mögött meghúzódó érdekes történet nemrég felkeltette a közvélemény figyelmét. Az okot, ezt a történetet közvetlenül Zendaya édesanyja, Claire Stoermer fedte fel.

Claire a kaliforniai Los Angeles belvárosában található Microsoft Theatre-ben beszélt arról, hogy küzdött Zendayával, ahol a 74. Emmy-díjat rendezték. Claire az Instagram Story-ján keresztül megosztotta, hogy a biztonsági tisztek elfogták, mielőtt végre találkozhatott és képeket tudott volna készíteni Zendayával.

Claire-t letiltották, mert nem tudta megmutatni a meghívót az Emmy-díjátadóra. Ezután ragaszkodott hozzá, hogy ő Zendaya anyja. Claire, aki annyira büszke volt Zendaya győzelmére, alig várta, hogy találkozzon a hercegnővel.

Olvassa el még: Áttekintés After: Pouto (2022) Celý Film

Claire ezután mindent megtesz, hogy bejusson és találkozzon Zendayával. Szerencsére a biztonsági erők beengedték Claire-t, amint azt állította, hogy Zendaya anyja. Nevetett is, mert ez volt az első alkalom, hogy dicsekedett azzal, hogy Zendaya anyja.

Claire és Zendaya végre találkozhatnak és közös képeket készíthetnek. Claire meg is osztotta szelfijét az Instagram Story-n keresztül, miközben elmesélte az érdekes esetet.

"Odamentem Z-hez, mielőtt Emmy-t adtak neki, és a legnagyobb ölelést adták neki, és azt mondtam... lélegezz!!! Aztán jött a srác, aki megpróbált megállítani, hogy "hol vannak a hitelesítő adatai?" emlékszik vissza Claire.

"Azt mondtam, hogy Zendaya anyja vagyok, és tovább sétáltam!! ha ha ha! Még soha nem említettem egy csepp nevét, de muszáj volt" - mondta Claire.