Gal Gadot felfedi, hogy gyermekei hogyan reagáltak a boszorkány szerepére a hófehérben

 A gyönyörű színésznőről, Gal Gadotról ismert, hogy Wonder Woman szerepének köszönhetően egyre népszerűbb. Azonban a közelmúltban Gal Gadot visszatért a figyelem középpontjába, miután egy antagonista karaktert alakított boszorkányként a "Snow White" élőszereplős remake-jében.

Setelah Jadi Superhero, Gal Gadot Akhirnya Cicipi Peran Jahat | Radar Solo

A közönség nagyon várta a filmet, mert a korábban a főszereplőt alakító Gal Gadotnak most az antagonistát kellett alakítania. A háromgyermekes édesanya később a gyönyörű és fiatal színésznővel, Rachel Zeglerrel versenyez majd. A Marc Webb által rendezett filmet a tervek szerint 2023-ban mutatják be.

Maga Gal Gadot bevallotta, hogy nagyon boldog és büszke arra, hogy egy népszerű karaktert alakíthat a "Hófehérke" című történetben. Azt is bevallotta, hogy boldog és lelkes volt a forgatás alatt.

Olvassa el még: Áttekintés Slovo (2022)

"Egyszerűen csodálatos volt. Nagyon élveztem ezt az ikonikus karaktert játszani, és bármit felfedezni ezzel a karakterrel kapcsolatban, igazán csodálatos volt" - mondta Gal Gadot az Extra TV-nek.

Érdekes módon Gal Gadot felfedte két lánya reakcióit a boszorkány szerepére vonatkozóan a filmben. Gal Gadot legidősebb gyermeke, Maya Versano úgy méltatta a boszorkány szerepét, mint az édesanyjáét.

Olvassa el még: Szinopszis Slovo (2022)

A véleménykülönbségek azonban akkor keletkeztek, amikor Gal Gadot második lánya megbánta, hogy édesanyja nem játssza a főszereplőt Hófehérkeként. Gal Gadot ezután kifejtette, hogy Hófehérke szerepét csak egy fiatal színésznő játszhatja. Eközben Gal Gadot három gyermek édesanyja.

"A legidősebb lányom azt mondta, hogy illik ehhez a karakterhez. Másrészt viszont a második lányom megkérdezte: "miért nem játszod Hófehérkét?" – mondta nevetve Gal Gadot. – És elmagyaráztam, hogy Hófehérke kislány, én pedig az anyád vagyok.

Címkék: hírek, színésznő